a6331fb1-cee6-470f-b152-8603d773b5fe
🌱 Help deze organisatie

Jaarverslag schrijven

Organisatie in het kort

Plastic Soup Foundation heeft veel mensen, bedrijven en overheden aangezet om anders om te gaan met plastic gebruik en wet- en regelgeving.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

18-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Ben jij projectmatig een kanjer en nauwkeurig in de details? Dan kan jij samen met ons een zeer waardevol document maken!

Robbert Meulenveld

Robbert Meulenveld

Plastic Soup Foundation

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Ons Jaarverslag 2022 moet op 1 juli 2022 gepubliceerd worden. Inhoud is redelijk op de rit, vormgeving komen we wel uit. We hebben hulp nodig bij het concreet samenstellen en schrijven. Kortom: de deadline = 1 juni 2022 Help jij ons een knallende Jaarverslag schijven over het afgelopen jaar?

Wat hebben we nodig?

  • Een inhoudelijke sessie waarin we thema's bespreken als: onze missie & doelstelling, mijlpalen & impact, cijfers, etc.
  • Hulp bij het schrijven van aansprekende inhoud, teksten en alineau's voor ons Jaarverslag 2022.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

✍️ Copywriting
📝 Beleid Formuleren

Wat hebben we al?

  • De jaarcijfers zijn in mei gereed. De inhoudsopgave kunnen we snel opleveren (je kunt alvast kijken op https://youtu.be/ZF5gNhJW_6Q). Bijbehorende teksten, inhoud en uitleg zijn goed aan te leveren. Het kost alleen wel wat tijd om er een goed Jaarverslag van te maken. Voorbeelden van afgelopen jaren? Kijk op: https://www.plasticsoupfoundation.org/over-ons/jaarstukken-statuten/
Robbert Meulenveld
Robbert Meulenveld Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Plastic Soup Foundation
Plastic Soup Foundation

De missie van Plastic Soup Foundation.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Plastic Soup Foundation houdt zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron. Dat doen we door mensen, bedrijven en overheden te wijzen op hun verantwoordelijkheid, minder verbruik te stimuleren en de loep te leggen op ‘Health’ en ‘Solutions’.

Lees meer

Professionals over Plastic Soup Foundation

Guus 👐 UX Audit

Guus
De open communicatie met Robbert zorgde ervoor dat ik veel leerde over het mooie van de Plastic Soup Foundation. Dit samen met het gegeven dat ze open staan voor feedback om te leren van anderen. Ik vond het een hele fijne samenwerking waar ik met een goed gevoel op terug kijk.

Hazem 👐 Video edit voor reclamespot

Hazem
Robbert is a highly skilled professional that knows exactly what he wants. He had everything prepared so it took me little effort to put together what he wanted. He is also passionate about Plastic Soup Foundation.

Tessa 👐 Korte animatie

Tessa
Heel erg positief! Leuke organisatie, hele warme mensen. Het gaf me een heel goed gevoel om iets voor de PSF te kunnen betekenen en zou het zo weer doen!

Ivo 👐 Photo editing

Ivo
We hier bezig zijn geweest als een team een campagne te maken voor een serieus wereldwijd probleem. Fijne samenwerking met professionele mensen.