e5152130-b440-449d-bcde-3e8674fb9c7d

Blogs schrijven

Organisatie in het kort

Plastic Soup Foundation heeft veel mensen, bedrijven en overheden aangezet om anders om te gaan met plastic gebruik en wet- en regelgeving.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

10-18 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we nog meer mensen bewust maken van het probleem van plastic/klimaat/invloed op de gezondheid van de natuur en mens via pakkende artikelen/blogs.

Robbert Meulenveld

Robbert Meulenveld

Plastic Soup Foundation

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

🇳🇱 We willen graag meer content vanuit onze eigen websites (Plastic Soup Foundation en Beat the Microbead) plaatsten, maar hebben hier niet genoeg capaciteit voor. Wil jij je inzetten voor het stoppen van plasticvervuiling? Dan hopen we jou snel te ontmoeten!

🇬🇧 We would like to produce more content (Plastic Soup Foundation en Beat the Microbead), but we don't have enough capacity within our team. Would you like to contribute with your copywriting skills to stop the plastic soup tsunami as soon as possible? We hope to e-meet you soon!

Wat hebben we nodig?

  • Een brainstorm over interessante onderwerpen die passen bij onze doelgroep en merk.
  • 🇳🇱 1 tot 3 goed geschreven en aansprekende artikelen / blogs, over environmental/plastic awareness, voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • 🇬🇧 1 to 3 articles about environmental/plastic awareness, for our website (SEO-proof).

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die aansprekende en goed geschreven artikelen/blogs kan schrijven voor onze website. Pre: kennis van SEO en affiniteit met onze missie.

✍️ Copywriting
🔎 SEO

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Ideeën voor content.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Document met missie, visie en waarden.
  • Dutch or English is possible :).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Plastic Soup Foundation
Plastic Soup Foundation

De missie van Plastic Soup Foundation.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Plastic Soup Foundation houdt zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron. Dat doen we door mensen, bedrijven en overheden te wijzen op hun verantwoordelijkheid, minder verbruik te stimuleren en de loep te leggen op ‘Health’ en ‘Solutions’.

Lees meer

Professionals over Plastic Soup Foundation

Guus 👐 UX Audit

Guus
De open communicatie met Robbert zorgde ervoor dat ik veel leerde over het mooie van de Plastic Soup Foundation. Dit samen met het gegeven dat ze open staan voor feedback om te leren van anderen. Ik vond het een hele fijne samenwerking waar ik met een goed gevoel op terug kijk.

Hazem 👐 Video edit voor reclamespot

Hazem
Robbert is a highly skilled professional that knows exactly what he wants. He had everything prepared so it took me little effort to put together what he wanted. He is also passionate about Plastic Soup Foundation.

Tessa 👐 Korte animatie

Tessa
Heel erg positief! Leuke organisatie, hele warme mensen. Het gaf me een heel goed gevoel om iets voor de PSF te kunnen betekenen en zou het zo weer doen!

Ivo 👐 Photo editing

Ivo
We hier bezig zijn geweest als een team een campagne te maken voor een serieus wereldwijd probleem. Fijne samenwerking met professionele mensen.