ecf9a28c-5897-4f2c-8506-2b1cde2546cb

1 uur advies: Webontwikkelaar

Organisatie in het kort

Plastic Soup Foundation heeft veel mensen, bedrijven en overheden aangezet om anders om te gaan met plastic gebruik en wet- en regelgeving.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

1 uur call

📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

De call

De vraag

Ik zou graag willen sparren over de mogelijke vorm/interactiviteit van het beoogde project en daarna willen kijken wat voor iemand dat zou kunnen doen. Een designer? Developer?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

📲 Webdesign
💻 Wordpress Websites
🔧 Web Development

Extra achtergrondinformatie

Het gaat om een idee voor een speelse flowchart (of iets dergelijks) waarin wordt uitgelegd wat plastic is, waar het van wordt gemaakt en hoe het zit met alternatieve plastics (afbreekbaar? composteerbaar? etc.). De lezers moeten kunnen kiezen welke aspecten van het verhaal ze willen lezen en hoe diep ze op de materie willen ingaan (van middelbaaronderwijs-niveau tot wetenschappelijk geïnteresseerden). Dit wil ik plaatsen op onze website (plasticsoupfoundation.org) die ruim 50.000 unieke bezoekers per jaar trekt.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Plastic Soup Foundation
Plastic Soup Foundation

De missie van Plastic Soup Foundation.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Plastic Soup Foundation houdt zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron. Dat doen we door mensen, bedrijven en overheden te wijzen op hun verantwoordelijkheid, minder verbruik te stimuleren en de loep te leggen op ‘Health’ en ‘Solutions’.

Lees meer

Professionals over Plastic Soup Foundation

Guus 👐 UX Audit

Guus
De open communicatie met Robbert zorgde ervoor dat ik veel leerde over het mooie van de Plastic Soup Foundation. Dit samen met het gegeven dat ze open staan voor feedback om te leren van anderen. Ik vond het een hele fijne samenwerking waar ik met een goed gevoel op terug kijk.

Hazem 👐 Video edit voor reclamespot

Hazem
Robbert is a highly skilled professional that knows exactly what he wants. He had everything prepared so it took me little effort to put together what he wanted. He is also passionate about Plastic Soup Foundation.

Tessa 👐 Korte animatie

Tessa
Heel erg positief! Leuke organisatie, hele warme mensen. Het gaf me een heel goed gevoel om iets voor de PSF te kunnen betekenen en zou het zo weer doen!

Ivo 👐 Photo editing

Ivo
We hier bezig zijn geweest als een team een campagne te maken voor een serieus wereldwijd probleem. Fijne samenwerking met professionele mensen.