9a295eab-ba2b-426f-977a-d4714f700d0e

Strategisch advies over Content

Organisatie in het kort

Partos is de brancheorganisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Met onze leden zetten wij ons in voor een rechtvaardige en duurzame wereld!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw adviezen kan onze content net zo bruisend zijn als wij zijn! Hierdoor kunnen we organisaties die zich inzetten voor ontwikkelingssamenwerkingen blijven verbinden en inspireren.

Erika van Heeringen

Erika van Heeringen

Partos

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen onze contentstrategie herbekijken en verbeteren. Zo kunnen we onze leden beter bereiken en meer samenhang krijgen in onze uitingen. Weet jij alles op het gebied van content en social media en heb jij een idee hoe we onze leden het beste kunnen informeren en engageren? Dan sparren we graag met jou!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatieboodschap, communicatiedoelstellingen, doelgroepen, content-tactieken
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.
  • Samen een duidelijk plan maken met waar en wat voor content we als branchevereniging het beste kunnen plaatsen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of content specialist, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) content thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als communicatieboodschap, communicatiedoelstellingen, doelgroepen, content-tactieken.

🧭 Communicatie strategie
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een idee van de boodschap die we willen overbrengen.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Onze social media kanalen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Partos

De missie van Partos.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam-Duivendrecht

Partos is de branchevereniging voor ontwikkelingssamenwerking. Partos zet zich in voor de belangen van haar leden, zodat zij zo succesvol mogelijk een rechtvaardige en duurzame wereld kunnen creëren voor iedereen. De focus ligt hierbij op de armste en meest kwetsbare groepen en gebieden wereldwijd.

Lees meer