21df1b97-ac46-4148-8fbe-6a2b87c6c20c

Korte finance ondersteuning

Organisatie in het kort

Parkinson2Beat organiseert het internationale sportevenement The Parkinson Games, om geld te werven voor fundamenteel onderzoek en om mensen te leren dat sporten helpt met behouden van kwaliteit van leven. We helpen parkinson de wereld uit.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise zijn we in staat om dit laatste stukje (Mollie - EXACT online) te automatiseren, waardoor we de betalingen voor The Parkinson Games goed kunnen beheren!

Ruud Overes

Ruud Overes

Parkinson2Beat

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We gaan de 'Olympische Spelen' voor mensen met Parkinson opzetten. Een 3-daags event, 600 deelnemers uit gehele wereld, 20 sporten, om sporten onder hen te promoten en geld te werven voor onderzoek. Een van de processen is het aanmelden door de sporter bij het evenement en het betalen. Voor het laatste stukje van het betalen is een koppeling nodig tussen Mollie en Exact online. Kun jij ons daarbij helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Finance ondersteuning bij het volgende:
  • Koppeling tussen Mollie en EXACT Online aan te maken.
  • Naast de koppeling naar EXACT Online graag ook het geautomatiseerd inboeken.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een finance specialist die ons kan ondersteunen met de juiste koppelingen te maken met Mollie en Exact.

💴 Financiële administratie
👀 Budget & Forecasting
Parkinson2Beat
Parkinson2Beat

De missie van Parkinson2Beat.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Eersel

De ziekte van Parkinson is een progressieve, chronische hersenaandoening. De zenuwcellen in de ‘zwarte kern’ sterven langzaam maar zeker af. In Nederland zijn er zo’n 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Sporten kan de voortgang van de ziektesymptomen kan vertragen. We organiseren daarom het internationale sportevenement, The Parkinson Games, om gelden te werven voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson én om mensen met Parkinson de voordelen van sport te laten ervaren. We focussen ons op inclusie, awareness van de omgeving en bij patiënt en het werven van fondsen voor fundamenteel onderzoek.

Lees meer

Professionals over Parkinson2Beat

Professional
Er was duidelijk behoefte aan ondersteuning voor het project The Parkinson Beat 2 in 2023. Tijdens de zeer prettige 1 op 1 gesprekken met Ruud Overes zowel visueel als via Microsoft Teams hadden wij al snel een klik waarin Ruud duidelijk heeft aangegeven waar hij behoefte aan had. Het opstellen van actielijsten , contactlijsten en vergaderdata heb met veel plezier uitgevoerd. Ik wens Parkinson2Beat veel succes met de Internationale sportdagen in juni 2023.