6bea4108-3683-4ad8-8897-32da7a03a53f

Facebook set-up en tips.

Organisatie in het kort

Parkinson2Beat organiseert het internationale sportevenement The Parkinson Games, om geld te werven voor fundamenteel onderzoek en om mensen te leren dat sporten helpt met behouden van kwaliteit van leven. We helpen parkinson de wereld uit.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Veel van onze doelgroep maken gebruik van het medium Facebook, daar moeten wij ook zitten! En met jouw hulp weten wij een goed account neer te zetten, zodat meer mensen onze events voor Parkinson ontdekken.

Ruud Overes

Ruud Overes

Parkinson2Beat

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Facebook is een belangrijk medium. De praktijk laat zien dat wij zelf niet voldoende technisch kennis om een mooie Facebook pagina op te zetten. Bij de opzet zitten wat zaken scheef. Als we het allemaal weer hebben ontward dan moeten we de pagina weer leven in blazen met goede content.

Hier zijn we naar op zoek

  • Het overzetten van ons bestaande Facebook (persoonlijk) account naar (business) account.
  • Een basis training, zodat wij zelf op een juiste manier ons account kunnen beheren.
  • Een korte introductie in de mogelijkheden (en kansen) van het kanaal
  • Tips en ideeën over content die wij kunnen gaan plaatsen.
  • Tips voor interactie met onze volgers.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een social media specialist die kan helpen met het opzetten van een zakelijk Facebook account. Benodigd: ervaring met social media strategieën.

🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

  • We hebben pagina's maar helaas slecht beheer.
  • Content loopt achter
Parkinson2Beat
Parkinson2Beat

De missie van Parkinson2Beat.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌱 Start-up fase
📍Eersel

De ziekte van Parkinson is een progressieve, chronische hersenaandoening. De zenuwcellen in de ‘zwarte kern’ sterven langzaam maar zeker af. In Nederland zijn er zo’n 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme. Sporten kan de voortgang van de ziektesymptomen kan vertragen. We organiseren daarom het internationale sportevenement, The Parkinson Games, om gelden te werven voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson én om mensen met Parkinson de voordelen van sport te laten ervaren. We focussen ons op inclusie, awareness van de omgeving en bij patiënt en het werven van fondsen voor fundamenteel onderzoek.

Lees meer

Professionals over Parkinson2Beat

Professional
Er was duidelijk behoefte aan ondersteuning voor het project The Parkinson Beat 2 in 2023. Tijdens de zeer prettige 1 op 1 gesprekken met Ruud Overes zowel visueel als via Microsoft Teams hadden wij al snel een klik waarin Ruud duidelijk heeft aangegeven waar hij behoefte aan had. Het opstellen van actielijsten , contactlijsten en vergaderdata heb met veel plezier uitgevoerd. Ik wens Parkinson2Beat veel succes met de Internationale sportdagen in juni 2023.