Faces 4

Landingspage bouwen voor actie

Organisatie in het kort

Wij streven naar een hiv-vrije generatie en een samenleving waarin moeders, kinderen en adolescenten - die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden - een eerlijke kans op een toekomst hebben.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

8 tot 24 uur, binnen 4 weken. Voorkeur om vanuit eigen locatie te werken.

apostrophe-beginning

Vanwege ons maatwerk cms zijn we beperkt in het maken mooie landingpages, tevens beschikken we zelf niet over de expertise om er zelf een te bouwen.

 Siobhan  de Haas

Siobhan de Haas

Orange Babies

Projectomschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Vanwege ons maatwerk cms zijn we beperkt in het maken mooie landingpages, tevens beschikken we zelf niet over de expertise om er zelf een te bouwen. Deze landingspage wordt gebruikt in een awareness campagne in december om een jongere doelgroep te bereiken.

Goed om te weten.

Op 1 december is het Wereld Aids Dag. Voor ons een ontzettend belangrijke dag, omdat we dan massaal aandacht vragen voor de wereldwijde hiv-problematiek. 

Op deze dag willen we een campagne lanceren om jongeren meer informatie te geven over het krijgen van hiv én hoe dat in Afrika zit. Door het thema safe sex in te zetten, hopen we hun aandacht te pakken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Orange Babies
Orange Babies

De missie van Orange Babies.

🌏Ontwikkelingshulp
📍Amsterdam

Orange Babies is een Nederlandse stichting die sinds 1999 streeft naar een hiv-vrije generatie en een samenleving waarin moeders, kinderen en adolescenten - die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden - een eerlijke kans op een toekomst hebben. Orange Babies initieert en ondersteunt een twintigtal projecten in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika in gebieden waar de hiv besmettingsgraad hoog is en strijdt hiermee tegen de gevolgen én oorzaken van de hiv-epidemie.
Ook Orange Babies werkt aan de wereldwijde doelstelling: 0 nieuwe hiv-besmettingen meer in 2030.
Giften van particulieren en bedrijven, via creatieve manieren van fondsenwerving, maken het voor Orange Babies mogelijk om ons doel na te streven.

Lees meer

Professionals over Orange Babies

Krista 👐 Professioneel jaarverslag

Krista
Fijne samenwerking. Leveren de input heel duidelijk en goed aan.

Rani 👐 Teksten marketing materials

Rani
Top samengewerkt met Siobhan en leuke organisatie!