83664897 104413114455961 718215456418168832 N

Instagram tips & advies

Organisatie in het kort

Wij ondersteunen kwetsbare mensen hun eigen leven vorm te geven.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn

Project details

⏱️

2-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
apostrophe-beginning

Jouw advies kan enorm veel impact hebben op de groei van ons Instagram account.

Mireille Bohnen

Mireille Bohnen

Onis Welzijn

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben al een account. Over het schrijven van een goed bericht en bedenken van content zou ik graag eens wat meer horen. Waar moet een goed bericht aan voldoen? Hoe 'scherp' zijn de suggesties van Meta voor dag en tijd van plaatsen? Woordkeuze? De doelgroep is per bericht ook anders, dat heeft weer te maken met de breedte van onze dienstverlening. Hoe kan je daarmee spelen?

Wat hebben we nodig?

  • Introductie in de mogelijkheden (en kansen) van Instagram.
  • Tips en ideeën over content die wij kunnen gaan plaatsen.
  • Tips voor interactie met onze volgers.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een social media specialist die ons kan helpen met advies over het inzetten van Instagram. Die zijn of haar kennis over Instagram kan overbrengen aan onze collega's.

🌎 Social Media
Onis Welzijn
Onis Welzijn

De missie van Onis Welzijn.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Someren

Onis Welzijn is thuis in Asten en Someren en ondersteunt mensen hun eigen leven vorm te geven. Wij initiëren, stimuleren en begeleiden activiteiten en voorzieningen ter bevordering van welzijn in het algemeen en in het bijzonder voor kwetsbare groepen. In de uitvoering werken we aan het versterken van eigen kracht, preventie en nazorg.

Lees meer

Professionals over Onis Welzijn

Nanouk
Het was fijn om samen te werken met Onis Welzijn. Ze namen de tijd om een gesprek met mij te voeren en onze verwachtingen goed op elkaar af te stemmen. Daarna kreeg ik de informatie die ik nodig had om mijn analyse te maken. Ik denk dat we elkaar goed geholpen hebben met dit project.