Ben Wicks Idctsz INHI Unsplash

Campagne huisstijl met materiaal ontwerpen

Organisatie in het kort

Wij zijn een platform voor patiënten met Lymfoedeem en Lipoedeem, samen zetten wij ons in voor hun belangen, door informatie en een ontmoetingsplek aan te bieden waar ze begrepen worden. We verbeteren de toegankelijkheid van de zorg en de levenskwaliteit van mensen en naasten die leven met lymfoedeem en/of lipoedeem.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw designskills kunnen we veel ouders enthousiasmeren deel te nemen aan het onderzoek, waarmee we de jonge patiënten hun levenskwaliteit kunnen verbeteren!

Eline Hoogstra

Eline Hoogstra

Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wereldwijd leven er 250 miljoen mensen met lymfoedeem, helaas zijn er nog weinig gegevens omtrent kinderen beschikbaar. Daarom is er een onderzoek gestart om de kwaliteit van leven van kinderen met lymfoedeem in kaart te brengen. We hebben een campagne concept om van ouders van jonge patiënten te "enthousiasmeren" mee te doen aan het onderzoek via de website, Facebook pagina en Instagram. Het onderzoek bestaat uit een uitgebreide online vragenlijst. Daar hoort natuurlijk wel een mooie pakkende en herkenbare huisstijl bij zodat we ze overtuigen! Help je mee?

Wat hebben we nodig?

  • Een campagne huisstijl die aansluit bij het campagne concept.
  • Doorvertaling van huisstijl naar verschillende uitingen (bijvoorbeeld print, social media posts en/of website assets).
  • Wanneer relevant: oplevering in benodigde format voor digitaal of print gebruik.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een huisstijl kan ontwikkelen voor een campagne en dit vervolgens consistent kan doorvertalen naar verschillende uitingen.

🎨 Grafisch Design
📢 Campagnes
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

  • Een globaal campagne concept / boodschap.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content en storyline.
  • Tekstuele uitwerkingen voor uitingen die ontworpen moeten worden.
  • De vragenlijst, het onderzoek is reeds opgesteld door artsen en onderzoekers.

Waarom is dit project van waarde?

Wel kunnen we een spetterende engagement campagne opzetten in een pakkende look & feel om ouders en /of jonge patiënten te enthousiasmeren om deel te nemen aan het onderzoek en de vragenlijst in te vullen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem
Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem

De missie van Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Nijkerk

Voor de chronische aandoeningen Lymfoedeem en Lipoedeem bestaat nog geen genezing of medicijn en kan zelfs uitlopen tot het belanden in een rolstoel. Er is op dit te weinig herkenning en erkenning voor deze aandoeningen waardoor vaak niet tijdig en niet de juiste zorg wordt ingezet. Dit heeft een nadelig effect op de kwaliteit van leven van mensen die hiermee leven. Onnodig en zonde, daarom is ons platform in het leven geroepen. Daarmee verbeteren we de levenskwaliteit van mensen en naasten die leven met lymfoedeem en/of lipoedeem.

Lees meer

Professionals over Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem

Myra 👐 Social media campagne

Myra
Het was een prettige samenwerking! 😊