Edward Howell Os0szde5u6c Unsplash

Donatie pagina toevoegen op website

Organisatie in het kort

Het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten zet zich sinds 1974 in voor de bescherming van mensenrechten in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met het toevoegen van een donatie pagina, hopen wij meer donaties binnen te halen en daarmee meer impact te maken voor de bescherming van mensenrechten in Nederland.

Natasa Dukic

Natasa Dukic

NJCM

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zouden graag op een meer zichtbare manier op de website willen plaatsen hoe donateurs een donatie kunnen plaatsen. Daarbij willen we graag een aparte donatiepagina maken op onze website, net zoals er nu een aparte lidmaatschapspagina is, omdat het niet voor iedereen duidelijk is waar hij/zij kan doneren op de website. Het staat nu enkel aan de zijkant op de homepage/actueelpagina. Zo kunnen we meer sturen op donaties voor ons belangrijke werk!

Hier zijn we naar op zoek

  • Het toevoegen van een donatie pagina op onze website, inclusief content.
  • Het nieuwe/logischer indelen van onze pagina('s) om te leiden naar donaties.
  • Exacte invulling en scope samen te bepalen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdesigner die een visuele update kan geven aan ons bestaande Wordpress thema, door middel van het toevoegen van een donatiepagina en de content.

📲 Webdesign
💻 Wordpress Websites

Dit hebben we al in huis

  • Belangrijkste doelen van de betreffende webpagina’s.
  • Onze huidige website en CMS-systeem.
  • Beknopte doelgroepomschrijving.
  • Beschikbare content, zodat we snel aan de slag kunnen.
NJCM
NJCM

De missie van NJCM.

🕊Mensenrechten
💒 Gevestigde organisatie
📍Leiden

Het NJCM zet zich in voor mensenrechten in Nederland door commentaar te leveren op wetsvoorstellen en overheidsbeleid of het schrijven van schaduwrapportages voor bijvoorbeeld de VN en de EU. Wij benaderen politici, beleidsmakers, journalisten en mensenrechtenorganisaties om het belang van deze rechten aan te kaarten en waar nodig verdedigen wij deze rechten ook in de rechtszaal.

Lees meer

Professionals over NJCM

Stacey
Ik heb een hele fijne samenwerking met NJCM gehad. Korte lijntjes, duidelijke en vlotte communicatie en een mooi eindproduct als eindresultaat. Dank je wel NJCM!
Merel
De communicatie met NJCM was super prettig! Ik werd na de eerste (online) afspraak direct enthousiast en we hebben een hele leuke samenwerking gehad.
Jane
Het NJCM is een mooie organisatie is die zich inzet voor een betere wereld. Maar dat is nog niet alles, want ze hebben ook nog eens een fijn team met bevlogen mensen waarmee het heel prettig samenwerken is. Ik voelde me er meteen thuis!