Design ondersteuning crowdfunding

Organisatie in het kort

Het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten zet zich sinds 1974 in voor de bescherming van mensenrechten in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Het NJCM zou graag op een meer zichtbare manier op de website willen plaatsen hoe donateurs een donatie kunnen plaatsten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Flexibele design ondersteuning bij het aankomende event (8 to 16 uur verspreid over 4 weken)
  • Ondersteuning bij het opzetten (crowdfundings)campagne. Bijvoorbeeld grafische elementen en mock-ups voor onze landingspaginapagina, social media posts, infographic, etc.
  • Ontwerpen van een donatiepagina voor onze website

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die verschillende visuals kan maken voor een crowdfundingscampagne.

🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie
🎨 Logo & Huisstijl

Dit hebben we al in huis

  • Het doelbedrag van onze campagne en het plan over wat we willen doen met het geld.
  • Globale content ideeën en richtingen
  • De doelgroepen voor onze campagne
  • Onze missie en visie
  • Onze huisstijl
NJCM
NJCM

De missie van NJCM.

🕊Mensenrechten
💒 Gevestigde organisatie
📍Leiden

Het NJCM zet zich in voor mensenrechten in Nederland door commentaar te leveren op wetsvoorstellen en overheidsbeleid of het schrijven van schaduwrapportages voor bijvoorbeeld de VN en de EU. Wij benaderen politici, beleidsmakers, journalisten en mensenrechtenorganisaties om het belang van deze rechten aan te kaarten en waar nodig verdedigen wij deze rechten ook in de rechtszaal.

Lees meer

Professionals over NJCM

Stacey
Ik heb een hele fijne samenwerking met NJCM gehad. Korte lijntjes, duidelijke en vlotte communicatie en een mooi eindproduct als eindresultaat. Dank je wel NJCM!
Merel
De communicatie met NJCM was super prettig! Ik werd na de eerste (online) afspraak direct enthousiast en we hebben een hele leuke samenwerking gehad.
Jane
Het NJCM is een mooie organisatie is die zich inzet voor een betere wereld. Maar dat is nog niet alles, want ze hebben ook nog eens een fijn team met bevlogen mensen waarmee het heel prettig samenwerken is. Ik voelde me er meteen thuis!