6302ccda-c302-4b47-910d-b546dda71338

Video als vacature

Organisatie in het kort

We zetten alles op alles voor een beter leven van nierpatiënten, voor het voorkomen én genezen van nierziekte en voor gezonde nieren.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met deze toffe video kunnen we de topper werven die ervoor gaat zorgen dat we een innovatieve koploper worden in de gezondheidszorg voor Nierpatiënten.

Jasper  de Boom

Jasper de Boom

Nierstichting

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen veel meer als moderne aanjager van een gezondheidsbeweging gaan fungeren. Radicaal gericht op samenwerking en met innovatieve manieren van werken. Een gezondheidsfonds 0.1 ;-) Daar zoeken we een talentvolle manager bij en dat willen we op een andere manier doen dan via alleen maar een standaard-profiel. Daarom een video om als onszelf en met onze vacature te solliciteren bij talenten. We zoeken iemand die gezondheid belangrijk vindt en die het leuk vindt om een video te maken voor een goed doel dat het echt anders aanpakt dan andere fondsen.

Wat hebben we nodig?

  • Een wervende video-opname van een vacature om een topper van een manager Merk, Marketing & Communicatie te vinden
  • Een video edit van deze beelden, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

📹 Video opname
🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie kan op ons mooie kantoor in Bussum en we hebben ook vele partners waar we stukjes zouden kunnen filmen. Van ziekenhuizen, tot laboratoria en van partnerbedrijven tot aan patiënten.
  • Als datum denken we aan opnames in de week van 6 maart
  • Via de nieuwe medewerker(s) willen we tot radicale doorbraken te komen voor huidige en toekomstige nierpatiënten, door te investeren in campagnes, technische innovaties, allianties en community-building. En te bouwen aan allianties met artsen, onderzoekers, high tech-bedrijven, investeerders, politiek, betrokken burgers én patiënten zelf.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Nierstichting
Nierstichting

De missie van Nierstichting.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Bussum

Je nieren zijn van levensbelang. Als je nieren falen, stort je leven letterlijk in. Daarom strijden wij elke dag voor gezonde nieren en doen er alles aan het leven met een nierziekte draaglijker te maken.

Lees meer