cfa3da67-41b1-45ca-8fcc-7ba211124bb6

Powerpoint Presentatie opmaken

Organisatie in het kort

NextLevL helpt ouders én kinderen tussen de 10 en 14 jaar op een positieve manier om te gaan met schermen. Daarbij krijgen ze grip op het schermgebruik en stimuleren we kinderen meer in de 'echte' wereld te leven. Hiermee werken we aan een gezonder én gezelliger gezin.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin
💛 Welzijn
💛 Educatie

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door jouw hulp zijn wij in staat de eerste grote stap te maken met onze Social Enterprise en veelbelovende startup in wording. Om zo dit grote maatschappelijke probleem aan te pakken!

Michael Brandt

Michael Brandt

NextLevL, Mentor voor screenagers

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

NextLevL, Mentor voor Screenagers, is een oplossing voor gezinnen om met name kinderen meer grip op gezond schermgedrag te bieden. Dat doen we door vergroten van wederzijds begrip tussen ouders en hun kinderen rondom de vele thema's over social media en gaming.

We zijn klaar om ons concept te presenteren, om funding binnen te halen. Een sterk pitch deck hebben we, en ook de presentatie is klaar. Maar het oogt nu nog onprofessioneel en we willen de kijkers natuurlijk omver blazen! Daarom zoeken we jou als PowerPoint-pro, om ons pitch deck naar een hoger niveau te tillen en 'strak kan trekken' qua opmaak.

Wat hebben we nodig?

  • De opmaak van een bestaande PowerPoint presentatie (20 slides) professionaliseren, binnen onze huisstijl.
  • Iemand die creatief mee kan denken over de visuele invulling.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die een PowerPoint template kan maken binnen de huisstijl van de organisatie, waarin professionele presentaties zelf samengesteld kunnen worden.

🎨 Grafisch Design
🧭 Communicatie strategie
🙌 Pitch & Presentation

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen als logo, huisstijl en lettertypes).
  • Powerpoint geïnstalleerd op onze apparaten.
  • De presentatie zelf, dus de inhoud (al grotendeels in de huisstijl), en een flinke hoeveelheid aan mooi beeldmateriaal en ook professionele video's.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

NextLevL, Mentor voor screenagers
NextLevL, Mentor voor screenagers

De missie van NextLevL, Mentor voor screenagers.

👪Kind en gezin
🌱 Start-up fase
📍Baarn

Overmatig schermgebruik is de nummer 1 (!) aanleiding voor ruzies binnen het gezin. En niet alleen dat, het leidt ook tot verminderde prestaties op school, slecht slapen, minder sociale contacten, slechte ogen, overgewicht, verminderde kwaliteit van leven en psychische problemen zoals depressiviteit en angststoornissen. NextLevL – mentor for screenagers - helpt ouders om middels de nieuwste inzichten en gezond verstand weer veel dichter bij hun kinderen te brengen als het gaat om social media en games. Zo raken gezinnen onderling weer verbonden en jongeren wortelen sterker in de werkelijkheid. Het is onze missie om gezinnen te helpen bij met het daadwerkelijk dienend maken van digitale media voor het welzijn en de ontwikkeling van het kind.

Lees meer