a5cec504-9eb4-4a17-a445-dd3701953d94

Tijdelijk teamlid gezocht: Marketing & Social

Organisatie in het kort

NewBees zet zich in voor een inclusief Nederland. Dat doen we door inclusieve inburgering te organiseren voor gemeenten, door nieuwkomers te begeleiden bij lokale ondernemers en organisaties, en door bedrijven te adviseren en begeleiden op het gebied van Diversiteit en Inclusie.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Mensenrechten
💛 Innovatie

Project details

⏱️

Uren: 4 tot 8 uur per week (flexibel in te richten). Duur: 3 maanden. Start: mid oktober tot februari.

🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Wil jij bijdragen aan een inclusieve samenleving in een snelgroeiende, energieke organisatie waar je echt het verschil kan maken? Join ons team voor een 3 maanden!

Nicky Kreté

Nicky Kreté

NewBees

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Vanwege zwangerschapsverlof is degene verantwoordelijk voor alle (online) marketing en communicatie 3 maanden afwezig van mid oktober tot februari. Inclusief overdracht zijn we op zoek naar iemand die haar taken gedurende deze periode kan overnemen. Voornaamste taak zijn het schrijven en uitzetten van de social media posts.

We plaatsen de posts op LinkedIn en Facebook. Meer inhoudelijke posts zoals blogs of artikelen worden ook op de website geplaatst

Hier zijn we naar op zoek

 • Verantwoordelijk voor alle (online) marketing en communicatie voor een periode van 3 maanden, zie hieronder:
 • Een plan/contentkalender, waarmee we onze posts (tekst en beschikbare foto’s) voor deze periode vooruit kunnen plannen.
 • Het bedenken en uitwerken van goed geschreven en aansprekende posts voor ons voornamelijkste social media kanaal.
 • Je krijgt volledige toegang tot onze social media accounts om onze deze te beheren, binnen onze social media strategie.
 • Wanneer nodig: Up to date houden van de website (evenementen en vacatures on- en offline halen) en versturen van nieuwsbrief

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een hand-on marketing en communicatie specialist die aansprekende content kan creëren, plaatsen en beheren. Benodigd: heeft allround ervaring met content creatie; social media kanalen, blogs, nieuwsbrieven, etc. Pre: iemand die het leuk vindt om (strategisch) mee te denken.

 • Je zet graag jouw ervaring in voor het maken en posten van content op onze kanalen.
 • Je wilt ons helpen om onze social media kanalen tot leven te brengen en onze missie te verspreiden.
 • Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze online aanwezigheid te vergroten met inspirerende posts.
🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

 • Onze organisatie social media account
 • Een social media strategie (input en nieuwe leveren mag zeker)
 • Missie en visie document
 • Doelgroepomschrijving
 • We hebben veel impactvolle verhalen/content waar we wat mee kunnen!

Waarom is dit project van waarde?

NewBees gelooft in talent. In een samenleving waar iedereen de kans krijgt om talent te benutten. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Wij bereiden nieuwkomers voor op een baan: op een plek in de samenleving. De organisatie loopt over van rijke en impactvolle verhalen die het verdienen om door meer mensen gehoord te worden. Daar kun jij ons bij helpen.

NewBees
NewBees

De missie van NewBees.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

NewBees werkt aan een inclusieve wereld en werkvloer, omdat wij geloven dat divers talent ons allemaal beter maakt. Dat doen wij door het goede voorbeeld te geven als inclusieve werkgever, door praktische oplossingen te bieden, en door inzichtelijk te maken welke impact wij teweeg brengen.

Lees meer

Professionals over NewBees

Roy
NewBees is een leuke organisatie, met een enorm goed doel. Ik ben blij dat ik ze verder heb mogen helpen. Iris en Nadia zijn een goed team, waren goed bereikbaar, en konden mij goed op weg helpen. Aanrader!