2bd030c3-bf63-428e-907d-e8d1a1343aea

Een project manager (digital)

Organisatie in het kort

NewBees zet zich in voor een inclusief Nederland. Dat doen we door inclusieve inburgering te organiseren voor gemeenten, door nieuwkomers te begeleiden bij lokale ondernemers en organisaties, en door bedrijven te adviseren en begeleiden op het gebied van Diversiteit en Inclusie.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Mensenrechten
💛 Innovatie

Project details

⏱️

8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

NewBees gelooft in een inclusieve samenleving waarin voor elk talent plek is. Wij matchen vluchtelingen met werkervaringsplekken zodat geen talent onbenut wordt gelaten.

Nicky Kreté

Nicky Kreté

NewBees

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

NewBees gelooft in de kwaliteit van haar product en kan in een impactanalyse de toegevoegde waarde voor deelnemers en de samenleving bewijzen. Om ook op operationeel gebied te laten zien dat onze standaarden hoog zijn, gaat NewBees een keurmerk aanvragen in het veld van maatschappelijke organisaties. Daarom zoeken wij een projectmanager die de benodigde documentatie kan verzamelen en organiseren om deze aanmelding succesvol te laten verlopen.

Wat hebben we nodig?

  • Een projectmanager een nieuwe project in goede banen kan leiden
  • Kan helpen met het project plan (planning, samenwerkingsvorm, deadlines)
  • Bewaker van overzicht, progressie en het realiseren van het resultaat.
  • Kan helpen met het opzetten (van kick-off tot livegang).
  • We zoeken een projectmanager die ons kan helpen met de aanvraag van een keurmerk in het veld van maatschappelijke organisaties.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een projectmanager die sterk is in organiseren en communiceren. Benodigd: ervaring met het opzetten van een project van kick-off tot live-gang.

🗺 Project Management
🔖 Uitzoeken en regelen

Wat hebben we al?

  • Alle teamleden die nodig zijn om het project te realiseren.
  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser)

Waarom is dit project van waarde?

Wij geloven in de kwaliteit van ons product, maar dit keurmerk helpt ons de kwalititeitsstempel te krijgen die het verdient.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

NewBees
NewBees

De missie van NewBees.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

NewBees werkt aan een inclusieve wereld, waar iedereen meedoet. Dat begint met een inclusieve werkvloer, waar plek is voor iedereen, voor elk talent. NewBees maakt ruimte voor talent. Voor nieuwkomers die inburgeren en werkervaring willen opdoen, voor gemeenten die hen verwelkomen en bij werkgevers die inclusie nastreven, op welk vlak dan ook.

Lees meer

Professionals over NewBees

Roy 👐 Google campagne met Google Grants

Roy
NewBees is een leuke organisatie, met een enorm goed doel. Ik ben blij dat ik ze verder heb mogen helpen. Iris en Nadia zijn een goed team, waren goed bereikbaar, en konden mij goed op weg helpen. Aanrader!