b358d899-d669-4598-8f7e-6b0a5fae3693

AVG Audit

Organisatie in het kort

NewBees zet zich in voor een inclusief Nederland. Dat doen we door inclusieve inburgering te organiseren voor gemeenten, door nieuwkomers te begeleiden bij lokale ondernemers en organisaties, en door bedrijven te adviseren en begeleiden op het gebied van Diversiteit en Inclusie.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Mensenrechten
💛 Innovatie

Project details

⏱️

22-36 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

NewBees hecht grote waarde aan privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Met jouw expertise hopen wij er nog beter in worden.

Valerie Van Lanschot

Valerie Van Lanschot

NewBees

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij bij NewBees zetten ons in voor ons inclusief Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de persoonsgegevens en privacy van onze betrokkenen gewaarborgd worden. Alleen wij missen de expertise en zijn op zoek naar een specialist die checkt en adviseert over onze privacy documenten en procedures zodat persoonsgegevens conform de AVG worden verwerkt. Kan jij ons hierbij helpen?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een AVG Audit van onze organisatie, denk aan: datalekken, verwerkingsregister, privacy verklaring, website etc.
  • Een rapport/presentatie met bovenstaande inzichten, die we intern kunnen gebruiken voor verdere invulling.
  • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe we dit kunnen verbeteren.
  • Goed om te weten: de werkzaamheden om de concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een legal- of dataprofessional die ervaring heeft binnen AVG en een analyse kan uitvoeren in welke mate wij voldoen aan de AVG eisen.

👩‍⚖️ Juridisch advies
🧐 Data & Analyse

Dit hebben we al in huis

  • Diverse privacy documenten en procedures
NewBees
NewBees

De missie van NewBees.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

NewBees werkt aan een inclusieve wereld en werkvloer, omdat wij geloven dat divers talent ons allemaal beter maakt. Dat doen wij door het goede voorbeeld te geven als inclusieve werkgever, door praktische oplossingen te bieden, en door inzichtelijk te maken welke impact wij teweeg brengen.

Lees meer

Professionals over NewBees

Roy
NewBees is een leuke organisatie, met een enorm goed doel. Ik ben blij dat ik ze verder heb mogen helpen. Iris en Nadia zijn een goed team, waren goed bereikbaar, en konden mij goed op weg helpen. Aanrader!