ab80a086-29c3-4869-9180-a93165c28e7e

Logo design vernieuwing

Organisatie in het kort

Samen voor Goud is hét jongerennetwerk van Gouda. We zijn er voor jongere (14-30jr) wie zich maatschappelijk of sociaal wil ontwikkelen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

16-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Samen voor Goud is de Goudse plek waar jongeren maatschappelijke impact maken en zich ontwikkelen. Met jouw logo trekken we daarvoor de aandacht.

Maurice de Korne

Maurice de Korne

Netwerk Samen voor Goud

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn bezig met de website te vernieuwen en willen graag nieuwe groepen jongeren aanspreken. Daar hoort een tof aansprekend logo bij. Uitstraling mag zijn dat jongeren erbij horen, zich ontwikkelen en maatschappelijke impact maken.

Wat hebben we nodig?

  • Een professioneel logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een logo kan ontwerpen dat goed aansluit bij de missie, visie en waarden van een organisatie, te gebruiken in print en/of online. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
Netwerk Samen voor Goud
Netwerk Samen voor Goud

De missie van Netwerk Samen voor Goud.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Gouda

Bij Samen voor Goud investeren we in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Dit doen we door een combinatie van maatschappelijke betrokkenheid, community building en trainingen. We helpen mensen om buiten hun bubbel te kijken, omdat we geloven dat de wereld een betere plek wordt met wat meer wederzijds begrip. Centraal in ons werk staan sociale betrokkenheid, openheid en plezier.

Lees meer