3ce71bb7-f9ee-43d0-876e-878c0135e1b8

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

Nederlands Theater Festival (NTF) richt zich op de promotie van het Nederlandse Theater voor een breed algemeen- en professioneel publiek.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw strategisch inzicht kunnen we de positie en naamsbekendheid van een van de leukste theaterfestivals in Nederland versterken en al het moois dat wordt gemaakt met elkaar vieren!

Lonneke van Eden

Lonneke van Eden

Nederlands Theater Festival

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Na 2 heftige coronajaren zijn we dit jaar gestart met een nieuwe directie (na 15 jaar) en een vrijwel nieuw marketingteam. Wij willen ons graag opnieuw positioneren en hebben behoefte aan een frisse professionele blik en begeleiding. Ook richting de nieuwe kunstenplannen voor de komende vier jaar die we aankomend jaar moeten gaan formuleren hebben we behoefte aan een stevige positionering, kan jij ons hierbij helpen?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en kanalen.

  • Je bent een facilitator of sparringpartner die samen met ons dieper in de wereld van strategische marketing duikt.
  • We gaan graag om tafel met iemand die bekend is met zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep en de juiste boodschap.
  • Met jouw expertise kan je ons helpen de marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.

De missie van Nederlands Theater Festival.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

NTF gelooft in de kracht van theater als vorm van live samenkomst. Theater biedt een venster op de wereld en op de ziel en geeft op vele manieren gestalte aan onze noodzaak om elkaar verhalen te vertellen. We geloven in groei door verdieping en verbreding. En in de kracht van uitwisseling en meerstemmigheid. Tussen toeschouwers, theatermakers en -werkers, generaties en regio’s.

Lees meer

Professionals over Nederlands Theater Festival

Mark
Het Nederlands Theater Festival is een enthousiaste en ambitieuse organisatie. Het is fijn samenwerken en ze staan zeer open voor advies en tips.