443b1dde-b0ca-43fc-b125-b228e0b9522c

Ondersteuning bij enquête onderzoek

Organisatie in het kort

Museum Huis Doorn maakt de geschiedenis persoonlijk en tastbaar waardoor bezoekers worden geïnteresseerd en verwonderd. We beheren en exposeren het unieke nalatenschap van ex-keizer Wilhelm II van Duitsland, die het verhaal van de verwoestende Eerste Wereldoorlog laat zien.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met dit onderzoek kunnen we een gefundeerde basis neerleggen om invulling te geven aan ons gebouw middels een nieuwe tentoonstelling.

Nasera Elfring

Nasera Elfring

Museum Huis Doorn

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Een van onze gebouwen krijgt een nieuwe invulling voor een tentoonstelling. Het onderwerp gaat over de periode tussen de twee Wereldoorlogen, het Interbellum. Voordat we daar invulling aan geven willen we bij onze (toekomstige)bezoekers pijlen wat de interesse naar dit onderwerp is. We hebben het onderzoek en de enquête al opgesteld, nu willen we dit uitvragen bij de doelgroep en de gegevens analyseren en rapporteren. Helaas komen we resources tekort en zoeken jouw hulp om met ons het onderzoek uit te voeren. Help je mee?

Wat hebben we nodig?

  • Projectmanagement ondersteuning bij het uitvoeren van een onderzoek in ons museum.
  • Het analyseren van de gegevens van de respondenten uit het enquête onderzoek.
  • Hulp bij het opstellen van een rapport met de belangrijkste inzichten van het onderzoek.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die ons kan helpen bij het uitvoeren van een onderzoek voor een tentoonstelling die wij gaan openen. Benodigd: ervaring met projectmanagement en het uitvoeren van onderzoek.

  • Een professional die ons kan helpen bij het uitvoeren van een onderzoek voor een tentoonstelling die wij gaan openen. Benodigd: ervaring met projectmanagement en het uitvoeren van onderzoek.
🗺 Project Management
🔎 Markt onderzoek

Wat hebben we al?

  • Collega's & vrijwilligers die helpen bij het uitvoeren van het onderzoek.
  • Onderzoeksplan en vragenlijst voor een enquete.
  • Opgesteld rapport van een eerder onderdeel van dit onderzoek.
Museum Huis Doorn
Museum Huis Doorn

De missie van Museum Huis Doorn.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Doorn

Huis Doorn beheert en exposeert de unieke nalatenschap (landgoed, kunstcollectie en authentiek ingericht Huis) van ex-keizer Wilhelm II van Duitsland. Het maakt daarbij, door permanente en tijdelijke exposities en door activiteiten, duidelijk hoe bepalend, verwoestend en ingrijpend de Eerste Wereldoorlog en de periode van het interbellum zijn geweest voor Nederland en Europa. We weten historische verhalen en thema’s te vertalen naar exposities over actuele maatschappelijke thema’s zoals oorlog en vrede, democratie en burgerschap.

Lees meer