fb957036-6cb1-433c-8df1-49e8d7a94d04 (1)

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

MUSA ontwikkelt intimate wear, om zo te werken aan een duurzamere en transparantere mode-industrie waar iedereen zich comfortabel kan voelen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Kunst en cultuur
💛 Innovatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we onze komende collectie van intimate-wear een succes maken om zo de wereld een beetje te verduurzamen!

Joana de Kwant

Joana de Kwant

Musa Intimates

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien een kans om samen te werken met een expert die onze ideeën en doelen kan structureren. We hebben al een globale strategie vormgegeven, maar missen de expertise om deze meer op sales en betrokkenheid te richten voor onze doelgroep. Daarnaast zoeken we iemand die het tof vindt om met ons mee te denken en creatieve input te geven!

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en kanalen.

 • Je bent een facilitator of sparringpartner die samen met ons dieper in de wereld van strategische marketing duikt.
 • We gaan graag om tafel met iemand die bekend is met zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep en de juiste boodschap.
 • Met jouw expertise kan je ons helpen de marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.
🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • De marketing doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
Musa Intimates
Musa Intimates

De missie van Musa Intimates.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
📍Utrecht

MUSA intimates is een duurzame fashion start-up uit Utrecht die duurzame/circulaire intimate wear ontwikkelen. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van natuurlijke vezels uit verschillende afvalstromen, met name de bananenvezel. De missie van MUSA intimates is om iedereen zich van binnenuit comfortabel & sexy te laten voelen en om de voetafdruk van de mode-industrie te verkleinen.

Lees meer