7ffbed5d-7f59-48bf-87e5-b146c4d2c62b

Social Media posts ontwerpen

Organisatie in het kort

Dankzij Milieudefensie staat eerlijke en duurzaam klimaatbeleid overal op de agenda, bij burgers, bedrijven en politiek!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Toegankelijke lifestyle content over duurzaamheid en klimaat kan een mooie eerste stap zijn naar een (uiteindelijk) klimaatrechtvaardige samenleving.

Lysanne Zalm

Lysanne Zalm

Milieudefensie

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Tussen de campagnes door en in de zomerperiode willen we graag meer toegankelijke / laagdrempelige lifestyle content delen. De teksten van onze lifestyle blog liggen al klaar (moeten hier en daar geüpdate worden) maar we willen ze graag goed promoten op Instagram met mooie afbeeldingen en bijpassende catchy teksten. We zoeken dus naar visueel en tekstueel aantrekkelijke haakjes naar deze lifestyle blogs. Daar kunnen we jouw creativiteit goed voor gebruiken!

Wat hebben we nodig?

  • 2 -6 designs over onze lifestyle blog in de vorm van posts en stories die te gebruiken zijn voor Instagram (2 afbeeldingen + "squircle" per blog)
  • Die in lijn ligt met onze social media strategie.
  • Iemand die creatief mee kan denken over de visuele invulling.
  • Opgeleverd in het optimale formaat voor Instagram Stories en Posts

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een designer die een design kan maken voor Social Media. Bijvoorbeeld voor een Social posts, carrousels en/of online banners.

🎨 Grafisch Design

Wat hebben we al?

  • Doelgroepomschrijving.
  • Huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Beschikbare content om posts te ontwerpen (het idee, teksten of fotografie).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Milieudefensie
Milieudefensie

De missie van Milieudefensie .

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Als onafhankelijke milieuorganisatie werkt Milieudefensie aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Dat doen we graag samen met jou. Samen zorgen we dat overheden en bedrijven veranderen. De komende jaren focussen wij op een eerlijke en duurzame transitie. Dat noemen wij ook wel klimaatrechtvaardigheid. Iedereen kan meedoen aan de transitie omdat we lusten en lasten eerlijk verdelen. Doe je mee?

Lees meer

Professionals over Milieudefensie

Maartje 👐 Training en advies Canva Pro

Maartje
Ze gerichtte vragen hadden waar ik mee aan de slag kon

Miranda 👐 E-book design

Miranda
Het was een fijne samenwerking met Milieudefensie omdat het contact snel en soepel verliep. De gevraagde gegevens werden snel aangeleverd. Na 3 ontwerpen voorgelegd te hebben is er 1 gekozen die het beste past bij Milieudefensie. Duidelijk feedback waardoor ik verder kon om het ontwerp te finetunen. Kortom een hele fijne samenwerking en een heel leuk project om vorm te geven. In het najaar komt een vervolg editie.

Laura 👐 Analyse Social Media kanalen

Laura
Leuke enthousiaste groep mensen die samen werken voor een heel goed doel. De opdracht was duidelijk en de samenwerking goed. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de leuke samenwerking!