fdae5127-0c09-418c-9483-5f8e98aa2a58

Canva training & Templates

Organisatie in het kort

Dankzij Milieudefensie staat eerlijke en duurzaam klimaatbeleid overal op de agenda, bij burgers, bedrijven en politiek!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

1-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Milieudefensie werkt dmv bewegingsopbouw aan verandermacht door heel het land. Dat betekent onder andere dat wij vrijwilligers trainen en de tools in handen geven om zelf impact te maken. Jouw hulp zal geweldig zijn!

Lysanne Zalm

Lysanne Zalm

Milieudefensie

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Bij Milieudefensie werken we met Operatie Klimaatgroepen. Zij voeren lokaal actie op bedrijven om hun uitstoot te verminderen. Voor deze acties maken OK-groepen zelf actiematerialen. Hiervoor hebben wij een betaald Canva-account aangeschaft en ingericht voor OK-groepen met hun eigen logo's, iconen en huisstijl.

Wat hebben we nodig?

  • Enkele mooie templates die OK-groepen eenvoudig zelf kunnen invullen met eigen foto's en teksten.
  • Gewenste templates: 2 variaties voor een flyer, 2 voor een poster, een paar social media posts. Eventueel suggesties voor andere templates zijn welkom.
  • Als het account goed is ingericht wil ik samen met jou een eenvoudige online training opzetten zodat OK-groepen zelf-lerend met dit platform aan de slag kunnen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met ervaring in Canva en die helder de mogelijkheden en kennis kan overbrengen. Benodigd: Ervaring met Canva.

🎨 Grafisch Design
🖼 Canva / Design tool

Wat hebben we al?

  • Het doel van het gebruik van Canva.
  • Betaald Canva-account voor 10 accounts.
  • Dit Canva-account is al ingericht met de logo's, kleuren, iconen en fonts van de groepen.
  • Paar voorbeelden van flyers / stickers die we in het verleden hebben gemaakt voor OKgroepen ter inspiratie.
Milieudefensie
Milieudefensie

De missie van Milieudefensie .

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Als onafhankelijke milieuorganisatie werkt Milieudefensie aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Dat doen we graag samen met jou. Samen zorgen we dat overheden en bedrijven veranderen. De komende jaren focussen wij op een eerlijke en duurzame transitie. Dat noemen wij ook wel klimaatrechtvaardigheid. Iedereen kan meedoen aan de transitie omdat we lusten en lasten eerlijk verdelen. Doe je mee?

Lees meer

Professionals over Milieudefensie

Maartje
Ze gerichtte vragen hadden waar ik mee aan de slag kon
Miranda
Het was een fijne samenwerking met Milieudefensie omdat het contact snel en soepel verliep. De gevraagde gegevens werden snel aangeleverd. Na 3 ontwerpen voorgelegd te hebben is er 1 gekozen die het beste past bij Milieudefensie. Duidelijk feedback waardoor ik verder kon om het ontwerp te finetunen. Kortom een hele fijne samenwerking en een heel leuk project om vorm te geven. In het najaar komt een vervolg editie.
Laura
Leuke enthousiaste groep mensen die samen werken voor een heel goed doel. De opdracht was duidelijk en de samenwerking goed. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de leuke samenwerking!