a63d7e82-5714-4e19-9199-c3bca6595c65

Training en advies Canva Pro

Organisatie in het kort

Dankzij Milieudefensie staat eerlijke en duurzaam klimaatbeleid overal op de agenda, bij burgers, bedrijven en politiek!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

1-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met milieudefensie zorgen we ervoor dat de wereld eerlijker en duurzamer wordt. Met de huidige campagne zorgen wij dat de grootste vervuilers ook mee gaan doen.

Laura van Rutten

Laura van Rutten

Milieudefensie

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Met onze huidige campagne vragen wij inhoudelijke grote bedrijven dringend om een klimaatplan en zijn wij bezig om deze campagne zo groot mogelijk te maken met content rondom de bedrijven. Hier zouden we graag Canva Pro voor willen inzetten, om met het team samen content te kunnen maken in één stijl, op een laagdrempelige manier voor collega's die niet goed met andere software om kunnen gaan. Wil jij ons alle kneepjes van het Canva vak leren? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

  • Training en advies over de mogelijkheden: hoe kunnen wij Canva handig gebruiken voor wat wij willen?
  • Training en advies over de pro-functies van Canva, het opzetten van onze huisstijl in Canva, sjablonen maken, met teams werken en eventuele andere mogelijkheden.
  • Eventueel advies over best practices en het maken van enkele templates zodat wij zelf aan de slag kunnen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met ervaring in Canva en die helder de mogelijkheden en kennis kan overbrengen. Benodigd: Ervaring met Canva.

🎨 Grafisch Design
🖼 Canva / Design tool

Wat hebben we al?

  • Huisstijl: lettertype, kleurenpalette, vormen, slogans
  • We kennen Canva al wel, maar nog niet de pro-functies

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Milieudefensie
Milieudefensie

De missie van Milieudefensie .

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Als onafhankelijke milieuorganisatie werkt Milieudefensie aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Dat doen we graag samen met jou. Samen zorgen we dat overheden en bedrijven veranderen. De komende jaren focussen wij op een eerlijke en duurzame transitie. Dat noemen wij ook wel klimaatrechtvaardigheid. Iedereen kan meedoen aan de transitie omdat we lusten en lasten eerlijk verdelen. Doe je mee?

Lees meer

Professionals over Milieudefensie

Maartje 👐 Training en advies Canva Pro

Maartje
Ze gerichtte vragen hadden waar ik mee aan de slag kon

Miranda 👐 E-book design

Miranda
Het was een fijne samenwerking met Milieudefensie omdat het contact snel en soepel verliep. De gevraagde gegevens werden snel aangeleverd. Na 3 ontwerpen voorgelegd te hebben is er 1 gekozen die het beste past bij Milieudefensie. Duidelijk feedback waardoor ik verder kon om het ontwerp te finetunen. Kortom een hele fijne samenwerking en een heel leuk project om vorm te geven. In het najaar komt een vervolg editie.

Laura 👐 Analyse Social Media kanalen

Laura
Leuke enthousiaste groep mensen die samen werken voor een heel goed doel. De opdracht was duidelijk en de samenwerking goed. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de leuke samenwerking!