7685d5a7-11f7-442c-9d9f-3cb42f421d86

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

We zijn hét leading orkest voor niet-klassiek muziek, we vernieuwen en verbinden muzikale genres en brengen diverse publieksgroepen samen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Iedereen kent het Metropole Orkest, maar weinigen weten wat we precies doen. Help ons om beter over de bühne te krijgen wie we zijn en hoeveel bijzondere en impactvolle optredens we doen.

Philine Hofman

Philine Hofman

Metropole Orkest

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Aanscherping van onze strategische marketing uitgangspunten is noodzakelijk met het oog op andere projecten waar we mee bezig zijn, zoals vernieuwen website en huisstijl als ook ter voorbereiding op het meerjaren beleidsplan voor 2024 e.v. Daarom hopen we dat jij ons kan helpen onze marketing een nieuw leven in te luiden.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: aanscherpen en concretiseren van het marketing plan, bruikbaar model voor een doelgroep omschrijving, inzet van kanalen, doelgroepen, ect.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.
  • Bovenstaande punten zijn beschreven, maar behoeven aanscherping en concretisering
Metropole Orkest
Metropole Orkest

De missie van Metropole Orkest.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Hilversum

Het samen genieten van muziek brengt mensen dichter bij elkaar. Onze muziek reflecteert op de wereld om ons heen, we omarmen de diversiteit aan muziekculturen, overstijgen grenzen en brengen werelden samen door mensen in alle hoeken van de maatschappij te inspireren en in vervoering te brengen met de mooiste muziek. Met als leitmotif vernieuwing en doorontwikkeling van orkestrale muziek..

Lees meer