163175877 4444346985581785 634200710077691754 N

Tijdelijk Teamlid Social Media

Organisatie in het kort

Medair biedt noodhulp en helpt bij wederopbouw in crisis- en conflictsituaties om zo levens te redden van mensen die het meeste risico lopen. Wij gaan ver om levens te redden, omdat elk mens telt. We zorgen al meer dan 30 jaar voor drinkwater, gezondheidszorg en onderdak

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Innovatie

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise en creativiteit hopen we een nieuwe doelgroep te kunnen bereiken zodat Medair bekender wordt in Nederland.

Plony Harteveld

Plony Harteveld

Medair NL

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Zelf maken we ons er ook schuldig aan om soms eindeloos te scrollen op social media. Toch merken we dat als mensen langs onze posts scrollen, ze het geen like geven. Het is dan toch niet aantrekkelijk genoeg en dat is jammer. We hopen dat jouw social media expertise ons kan helpen toffe posts te ontwerpen en te plaatsen waarmee de likes binnenstromen ;).

Wat hebben we nodig?

  • Het bedenken en uitwerken van goed geschreven en aansprekende posts voor ons meest gebruikte Social Media kanaal.
  • Het posten en beheren van 10 tot 15 posts binnen een periode van 2 tot 4 maanden (tenzij anders afgesproken).
  • Je krijgt volledige toegang tot onze Social Media accounts om deze te beheren, binnen onze social media strategie & met overeenkomende afspraken.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Onze organisatie Social Media account(s)
  • Een Social Media strategie.
  • Missie en visie document.
  • We werken als affiliate kantoor samen met het hoofdkantoor in Zwitserland betreft strategie.

  • Je kunt mij ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder
Medair NL
Medair NL

De missie van Medair NL.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Nunspeet

Sinds 1989 helpen we mensen in nood ongeacht ras, overtuiging of nationaliteit om een crisis te overleven en weer op eigen benen te staan. Medair wil de meest kwetsbare groepen mensen bijstaan en helpen in vaak vergeten crisisgebieden in de wereld. We schakelen experts in op het gebied van gezondheid en voeding; onderdak en infrastructuur; water, sanitatie en hygiëne. Ook bieden we geldhulp waarmee families snel in hun basisbehoeften kunnen voorzien tijdens crises.

Lees meer