259e635c-0783-4757-973a-76f224e11aa3

Strategisch advies over Crowdfunding

Organisatie in het kort

In ons museum kan iedereen zich thuisvoelen om te leren, te ontspannen en te genieten. We bieden een onvergetelijke ervaring.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met de expertise gaan we de crowdfunding op poten zetten om een nieuw en innovatief project voor het Mauritshuis te verwezenlijken.

Demi Falkmann

Demi Falkmann

Mauritshuis

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We gaan een nieuw project ontwikkelen waarvoor we een crowdfunding voor willen opzetten. We hebben al veel verzameld en bedacht. Graag hebben we jou hulp nodig met het meedenken over de doelgroepen die we hebben bedacht, hoe we deze het beste kunnen bereiken en op welke manier. We hebben de expertise voor crowdfunding namelijk niet in huis :)!

Wat hebben we nodig?

  • 1 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: doelstellingen, crowdfunding verhaal en beloningen, fundingstrategie (type donateurs & aanpak), keuze crowdfundingsplatform en campagneplan na livegang.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die ervaring heeft met het opzetten van crowdfunding campagnes en ons kan adviseren over het opzetten van crowdfunding. Benodigd: ervaring met zaken als crowdfunding aanpak, geschikte platforms, content creatie voor crowdfunding, campagnevoering etc.

👋 Crowdfunding
🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Het doelbedrag van onze campagne en plan wat we er mee gaan doen.
  • Doelgroepen
  • Uiteenzetting van onze community en potentiële donateurs.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Mauritshuis
Mauritshuis

De missie van Mauritshuis.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Den Haag

In het Mauritshuis bieden we een thuis voor iedereen die zich wil laten raken door onze collectie uit de tijd van Rembrandt en Vermeer. Jaarlijks ontvangen we meer dan 400.000 bezoekers. En online nog veel meer. We bestaan al bijna 200 jaar en tegelijkertijd willen we zo relevant mogelijk blijven. Dit doen we door nieuwe doelgroepen te trekken en bezig te zijn met maatschappelijke thema's.

Lees meer