dbed6e17-fafa-4363-9581-c720bcda5438

Gezocht: Webdeveloper voor Custom website

Organisatie in het kort

Marvy Green brengt de stad en natuur meer in balans. Door producten en tools aan te reiken helpen we individuen grootse impact maken. Samen zorgen we ervoor dat mens, dier en gebouwde omgeving één ecosysteem worden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

25-35 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 5-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Een goede website is onze basis om zoveel mogelijk mensen te activeren voor gemakkelijk (onbespoten en inheems) groen in de stad. De winst die we maken keren we ook uit in meer groen in de stad.

Winfried de Coo

Winfried de Coo

Marvy Green

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We missen de expertise om onze website sneller en gebruiksvriendelijker te maken. We hebben er goede ideeën bij, maar zijn niet kundig in het snel en goed bouwen en aanpassen van onze Wordpress-woocommerce website.

Wat hebben we nodig?

  • Het verbeteren van de website snelheid, door knelpunten die reeds in kaart zijn gebracht.
  • Verbeteren van de UX van de website op basis van eerder uitgevoerde UX audit

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

🔧 Web Development

Wat hebben we al?

  • Analyse van knelpunten/factoren die invloed hebben op lange laadtijd van de website
  • UX audit uitgevoerd door andere Nieuwe Gever

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Marvy Green
Marvy Green

De missie van Marvy Green.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Rotterdam

Marvy Green vergemakkelijkt en stimuleert groen leven in de stad. Met ons groene collectief in Rotterdam Noord zetten wij ons in voor een meer leefbare omgeving en het meer in balans brengen van stad en natuur. We maken vergroening laagdrempelig en laten inwoners van de stad zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om bij te dragen aan de biodiversiteitsherstel en klimaatadaptatie.

Lees meer

Professionals over Marvy Green

Guus 👐 UX Audit

Guus
Lieke is erg betrokken bij het project. De communicatie is fijn waarin je samen afspraken maakt over de verwachtingen. Je voelt de waardering voor het meedenken met Marvy Green. Ze staan open voor nieuwe ideeën om de volgende stap te zetten!

Esther 👐 Video

Esther
Lieke is een prettig persoon om mee samen te werken en ze zet zich in voor een groenere samenleving

Rob 👐 Gezocht: Webdeveloper voor Custom website

Rob
Stad en natuur in balans. Wat een mooi doel en dat gedragen door een prachtig team. Ik heb heel veel respect voor de inzet, het doorzettingsvermogen en de vastberadenheid van Winfried en Lieke. Voor mij was het dan ook een feestje om aan de website van Marvy Green te mogen werken.

Geanne 👐 Brochure design

Geanne
Lieke is een enthousiaste ondernemer met mooie ambities, leuk om samen mee te werken!

Anouk 👐 Windzeil ontwerpen voor marktkraam

Anouk
Ik vond het leuk om voor Marvy Green het windzeil te ontwerpen. Na een korte en open briefing heb ik verschillende ontwerpen gemaakt en deze voorgesteld. In dit proces werd het voor hen steeds duidelijker welke richting zij op wilden en heb ik hen geholpen dit te realiseren. Ze gaven steeds fijne en duidelijke feedback. Het hele traject duurde uiteindelijk wat langer door vakanties, ziektes en drukte bij mijn eigen baan, maar ik denk dat we beide erg tevreden zijn met het resultaat.

Andra 👐 Korte animatie

Andra
Het was erg fijn samenwerken met Lieke. Ze hadden al een globaal idee over de animatie en daardoor was het lekker vlot werken.