b29d28c8-06ef-4185-99a4-656cd8a90f48

Infographic

Organisatie in het kort

Voor de meeste mensen is ademen heel gewoon. Maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte in Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Innovatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we de belangrijke meningen en de betrokkenheid van onze achterban op een creatieve manier overzichtelijk maken.

Eva van Schellebeek

Eva van Schellebeek

Longfonds

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Voor de presentatie van onderzoeksresultaten zoeken wij jouw creatieve geest om mee te denken hoe we dit op een aantrekkelijke manier kunnen delen (intern en extern) in de vorm van infographics. We staan open voor nieuwe ideeën dus iets anders dan een infographic zou ook mogen. Naast het meedenken zou het top zijn als je ook kan meehelpen met de vormgeving!

Wat hebben we nodig?

  • Iemand met wie we kunnen sparren over de inhoud (wat we vertellen en hoe) en die nieuwe ideeën kan aandragen. We staan erg open voor nieuwe invalshoeken.
  • Een opgeleverde infographic in de huisstijl van Longfonds, voor zowel online als offline gebruik, opgeleverd in verschillende formaten en bestandstypes, waarmee we op een creatieve manier onze impact zichtbaar kunnen maken.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie

Wat hebben we al?

  • Feiten, weetjes & content voor infographic.
  • Huisstijl met elementen als logo, kleuren, lettertypes, een aantal iconen kunnen we ook aanleveren.
  • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Longfonds
Longfonds

De missie van Longfonds.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Gezonde longen en gezonde lucht zijn helaas niet vanzelfsprekend. Het Longfonds gelooft dat we door gezamenlijke inspanning en met échte oplossingen op gebied van onderzoek, eigen regie en gezond leven, longziekten de wereld uit kunnen helpen en iedereen ‘vrij’ kunnen laten ademen. Hiermee zijn we van belang voor mensen met een longziekte en voorkomen we dat mensen een longziekte krijgen.

Lees meer