Linkedin Sales Solutions Jjfrkjp RA Unsplash

PR strategie sessies

Organisatie in het kort

Onze generatie heeft eindeloos veel keuzes te maken, alles is mogelijk en dat zorgt voor stress. Onze community helpt jongeren baas te worden over hun eigen leven. We zetten inspiratie om in concrete acties, en dat doen we samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

We missen de PR expertise om ons mooie verhaal te verspreiden, help jij ons met je skills om meer jongeren de kans te geven om baas over hun eigen leven te worden?

Léon Polman

Léon Polman

Levensbazen

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien een grote kans om ons mooie verhaal en de impact challenges die we organiseren te verspreiden en daarmee vanuit waarde te communiceren. Zelf hebben we alleen niet deze PR-skills en kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelgroep & media, PR content, PR kalender en persbericht.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Eén keer per maand een korte check-in voor inhoudelijke feedback op documenten en voortgang (in overleg).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een MarCom of PR specialist, die kan meedenken over bepaalde strategische communicatie thema's zoals doelgroep en media. Benodigd: ervaring met zaken als doelgroep & media, PR content, PR kalender en persbericht.

🗞 PR
🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Een organisatie met een mooi verhaal.
Levensbazen
Levensbazen

De missie van Levensbazen.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍HOUTEN

Wij brengen studenten en young professionals samen in de Levensbazen Community om te werken aan persoonlijke groei. In de context van een samenleving waarin veel meer jongeren leiden onder depressies, eenzaamheid en burnouts is onze community is een plek van verbinding, support en actie. Hiermee creëren we meer zelfvertrouwen, richting en rust voor onze leden. We zetten inspiratie om in concrete acties die helpen om richting te geven. Samen is het leuker en makkelijker.

Lees meer

Professionals over Levensbazen

Whitney
Het was erg plezierig samenwerken met Leon van Levensbazen. Door 1x per week met elkaar te videobellen kwamen we steeds dichter bij het einddoel: een (succesvolle) campagne opzetten in Google Ads. Al met al een een leerzame ervaring met een inspirerende organisatie.
Sita
De jongens van Levensbazen zijn erg ambities en gedreven. Beide zijn erg enthousiast, staan open voor feedback en hebben een fijne manier van communicatie. Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Heel veel succes met de verdere ontwikkelingen van Levensbazen.
Babette
Mooi platform dat ik zelf als twintiger best fijn had gevonden.
Roy
Erg goede communicatie, duidelijke afspraken voor online meetings, enthousiaste mannen.
Hanno
Het was prettig samenwerken met Leon! Een duidelijke briefing vooraf, zodat de klus zelf geen verrassingen meer bracht. Een mooie club met bovendien fijne mensen om mee te werken!