106743635 119953269763262 6291441382998933202 N

Marketing advies

Organisatie in het kort

Onze generatie heeft eindeloos veel keuzes te maken, alles is mogelijk en dat zorgt voor stress. Onze community helpt jongeren baas te worden over hun eigen leven. We zetten inspiratie om in concrete acties, en dat doen we samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

1 uur call

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

De call

De vraag

We zouden graag met jouw frisse blik willen sparren over het plan dat we gemaakt hebben voor een nieuwe marketing campagne. Doen we de juiste dingen? Zijn er nog andere kansen? Wat moeten we absoluut niet vergeten?


🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

Extra achtergrondinformatie

Met de challenge willen we studenten en young professionals tools en inzichten meegeven, om zich te kunnen weren tegen stress en prestatiedruk. We werken samen met Thijs Launspach (psycholoog), die tools deelt en een live Q&A faciliteert. Het kost €5,- om mee te doen als vorm van commitment, van de inkomsten kopen we de 'Fokking Druk' boeken van Thijs Launspach, die we vervolgens weer verloten onder iedereen die meedoet.

We hebben de challenge voor 95% staan en hebben behoefte om dit met een professional door te nemen om zeker te weten dat we de goede dingen doen. We voelen dat we zoiets moois kunnen neerzetten met deze challenge en willen dan ook zoveel mogelijk mensen hiermee bereiken!

Meer informatie vind je via deze site: https://levensbazen.nl/wemayrelax/

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Levensbazen
Levensbazen

De missie van Levensbazen.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍HOUTEN

Wij brengen studenten en young professionals samen in de Levensbazen Community om te werken aan persoonlijke groei. In de context van een samenleving waarin veel meer jongeren leiden onder depressies, eenzaamheid en burnouts is onze community is een plek van verbinding, support en actie. Hiermee creëren we meer zelfvertrouwen, richting en rust voor onze leden. We zetten inspiratie om in concrete acties die helpen om richting te geven. Samen is het leuker en makkelijker.

Lees meer

Professionals over Levensbazen

Whitney 👐 Adverteren in Google

Whitney
Het was erg plezierig samenwerken met Leon van Levensbazen. Door 1x per week met elkaar te videobellen kwamen we steeds dichter bij het einddoel: een (succesvolle) campagne opzetten in Google Ads. Al met al een een leerzame ervaring met een inspirerende organisatie.

Sita 👐 Logo & Huisstijl

Sita
De jongens van Levensbazen zijn erg ambities en gedreven. Beide zijn erg enthousiast, staan open voor feedback en hebben een fijne manier van communicatie. Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Heel veel succes met de verdere ontwikkelingen van Levensbazen.

Babette 👐 Copywriting van landingspagina's

Babette
Mooi platform dat ik zelf als twintiger best fijn had gevonden.

Roy 👐 Marketing advies

Roy
Erg goede communicatie, duidelijke afspraken voor online meetings, enthousiaste mannen.

Hanno 👐 Portret fotoshoot

Hanno
Het was prettig samenwerken met Leon! Een duidelijke briefing vooraf, zodat de klus zelf geen verrassingen meer bracht. Een mooie club met bovendien fijne mensen om mee te werken!