Giammarco Boscaro Zeh Ljawhtg Unsplash

Social Media strategie sessie

Organisatie in het kort

We zetten ons in voor een vrije en onafhankelijke advocatuur. In alle uithoeken van de wereld. Waar de rechten en vrijheid van advocaten onder druk staan, komen wij in actie! Wij verbinden van advocaten die voor hun werk worden bedreigd of vervolgd, met hun collega's in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

4-6 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw kennis vergroten wij ons groeiende internationale netwerk en kunnen wij nog meer mensen bereiken met de vele berichten die wij delen over de uitdagingen waar advocaten mee te maken hebben.

Noa Guldemond

Noa Guldemond

Lawyers for Lawyers

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij produceren een grote hoeveelheid aan berichten die via onze sociale kanalen (Facebook, Twitter en LinkedIn), maar we willen weten hoe we deze kanalen nog effectiever kunnen inzetten. Maar hoe doen we dat nu het beste? Hoe sluiten we bijvoorbeeld zo goed mogelijk aan bij onze verschillende target audiences en op welke momenten kan ik het beste posten? Wil jij met ons sparren over hoe we dit het beste kunnen aanpakken?

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: social media doelstellingen, doelgroepen, kanalen, etc.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of social media specialist, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) social media thema's uit te diepen. Benodigd: kennis over strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🌎 Social Media

Wat hebben we al?

  • Lopende social media kanalen.
  • Informatie over onze doelgroepen.
  • Een eigen huisstijl.
  • Voldoende communicatiematerialen .
  • Een document met meer informatie over onze missie en visie .
Lawyers for Lawyers
Lawyers for Lawyers

De missie van Lawyers for Lawyers.

🕊Mensenrechten
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Een vrije en onafhankelijke advocatuur, voor iedere advocaat, waar ook ter wereld. Lawyers for Lawyers is een onafhankelijk netwerk van advocaten voor advocaten. Wij komen op voor vakgenoten die in hun beroep worden bedreigd en tegengewerkt. Omdat hun rechten ook onze rechten zijn. Zo verdedigen we samen de rule of law.

Lees meer

Professionals over Lawyers for Lawyers

Thomas
Communicatie, feedback was erg duidelijk en planning van het project was tevens goed haalbaar
Professional
Het was een zeer prettig contact en hebben we de brochure op een mooie manier afgerond. Ze mogen mij volgende keer wederom benaderen. Dank je wel Leroy en Sophie.
Rens
Ik had een fijne samenwerking!
Joris
Goed werk op een mooie lokatie
Jaymi
Het was heel prettig samenwerken. Goede afspraken kunnen maken over proces, waardoor het project soepel is verlopen. De input was altijd op tijd en volledig. Het voelde echt als samen dit project doen.
Elisabeth
Het was en is een super samenwerking met LawyersforLawyers, perfect match!