Tingey Injury Law Firm Dzpc4uy8zty Unsplash

Impact verhalen

Organisatie in het kort

We zetten ons in voor een vrije en onafhankelijke advocatuur. In alle uithoeken van de wereld. Waar de rechten en vrijheid van advocaten onder druk staan, komen wij in actie! Wij verbinden van advocaten die voor hun werk worden bedreigd of vervolgd, met hun collega's in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Waar de rechten en vrijheid van advocaten onder druk staan, komen wij in actie.

Noa Guldemond

Noa Guldemond

Lawyers for Lawyers

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Lawyers for Lawyers zou niet hetzelfde zijn zonder de inzet van onze advocaat-vrijwilligers! Wij werken momenteel met meer dan 60 advocaat-vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun collega's in het buitenland die worden bedreigd. Om het werk van onze vrijwilligers onder de aandacht te brengen en nieuwe vrijwilligers aan te trekken, willen wij een kleine reeks aan impactverhalen publiceren.

Wat hebben we nodig?

  • Een inspirerend concept voor een blog, testimonial, interview of case waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen.
  • Uitwerking in de vorm van goed geschreven en aansprekende content, die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.
  • In overleg: 1 tot max 3 verhalen die we zelf online kunnen verspreiden en presenteren.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven (in de vorm van een blog, interview, testimonial of case), waarmee onze impact zichtbaar wordt.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Missie en visie
  • Doelgroepomschrijving

  • We kunnen jou in contact brengen met vrijwilligers, donateurs en/of de doelgroep voor interviews.

Waarom is dit project van waarde?

Dit project helpt ons om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en weer te geven wat impact is voor de advocaten in het buitenland en hun collega's in Nederland.

Lawyers for Lawyers
Lawyers for Lawyers

De missie van Lawyers for Lawyers.

🕊Mensenrechten
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Een vrije en onafhankelijke advocatuur, voor iedere advocaat, waar ook ter wereld. Lawyers for Lawyers is een onafhankelijk netwerk van advocaten voor advocaten. Wij komen op voor vakgenoten die in hun beroep worden bedreigd en tegengewerkt. Omdat hun rechten ook onze rechten zijn. Zo verdedigen we samen de rule of law.

Lees meer

Professionals over Lawyers for Lawyers

Thomas
Communicatie, feedback was erg duidelijk en planning van het project was tevens goed haalbaar
Professional
Het was een zeer prettig contact en hebben we de brochure op een mooie manier afgerond. Ze mogen mij volgende keer wederom benaderen. Dank je wel Leroy en Sophie.
Rens
Ik had een fijne samenwerking!
Joris
Goed werk op een mooie lokatie
Jaymi
Het was heel prettig samenwerken. Goede afspraken kunnen maken over proces, waardoor het project soepel is verlopen. De input was altijd op tijd en volledig. Het voelde echt als samen dit project doen.
Elisabeth
Het was en is een super samenwerking met LawyersforLawyers, perfect match!