bd2b7d7b-c6ba-4e76-a23f-f102db482c1c

Creatief campagne concept

Organisatie in het kort

Stichting Landschapsbeheer Flevoland beschermt en verbetert de natuur en de biodiversiteit door middel van kleinschalig natuurbeheer door vrijwilligers. Daarbij stimuleren en ondersteunen we terreineigenaren bij de zorg voor natuur en het landschap.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Kunst en cultuur
💛 Sport en recreatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw frisse blik krijgt het maaien met de zeis een nieuw, aansprekend imago. Hierdoor herintroduceren we de oude ambacht en samen zorgen voor een vriendelijk natuurbeheer!

Ronald Spanier

Ronald Spanier

Landschapsbeheer Flevoland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij vinden het enorm belangrijk dat mensen dichter bij de natuur komen, daarom pleiten we voor een nieuw imago van het kleinschalig landschaps- en natuurbeheer, met name het maaien met de zeis. Zeisen een mooie manier is om natuurvriendelijk beheer uit te voeren. We zoeken een meer eigentijds, aansprekender verhaal voor de uitvoering van oude ambachten door vrijwilligers van de diverse Landschapsbeheer organisaties. Kan jouw creativiteit ons hierbij helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Een creatief concept dat past bij ons merk en budget.
  • Een concept document dat het campagne concept bevat (met elementen als boodschap, tagline en middelen inzet, concept mock-ups etc).
  • Goed om te weten: het monitoren van de campagne is niet nodig.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een creatieve concepter/copywriter, die een campagne communicatieconcept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

🌕 Creative Concepting
✍️ Copywriting
📢 Campagnes

Wat hebben we al?

  • Doel van de campagne.
  • Huisstijl document (met elementen als logo, kleuren en lettertypes).
  • Budgettering.
  • Doelgroepomschrijving voor de campagne.
Landschapsbeheer Flevoland
Landschapsbeheer Flevoland

De missie van Landschapsbeheer Flevoland.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Lelystad

Een mooi landschap, robuuste natuur, waardevolle landschapselementen, een hoge biodiversiteit en een rijke cultuurhistorie. Dat is wat we willen voor Flevoland! Stichting Landschapsbeheer Flevoland maakt zich sterk voor behoud, beheer en ontwikkeling van natuur en landschap buiten de natuurgebieden. Met onze kennis en ervaring en de hulp van vele honderden vrijwilligers leveren we een belangrijke bijdrage aan de zorg voor het Flevolandse landschap. Ieders inzet is welkom en vele handen maken licht werk. Samen kunnen we zorgen voor natuur waar iedereen van geniet.

Lees meer