278725466 718591026249195 6961010486201847182 N

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

Wij geloven in ieder mens én in een duurzaam hergebruik van goederen. Ons doel is dat wij een werk- en ontmoetingsplek creëren voor iedereen, zonder oordeel en met een warm, open hart. Daarbij stimuleren we hergebruik van spullen en kleding.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

We geven spullen en mensen meer dan één kans, en door onze marketing te verbeteren kunnen we dat blijven doen!

Karin Beenen

Karin Beenen

Kringloop Nieuwe Vorm

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Er is behoefte aan duidelijkheid en inzicht waar de kringloop nu staat in de markt en hoe kunnen we de online marketing op een juiste manier gebruiken om ons verder te profileren in een groeiende markt. Het zou fijn zijn als je kunt meedenken over een duidelijke visie voor de komende twee jaar op gebied van positionering en marketingdoelstelling.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Er is een duidelijke missie en ook identiteit aanwezig.
Kringloop Nieuwe Vorm
Kringloop Nieuwe Vorm

De missie van Kringloop Nieuwe Vorm.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Nieuwegein

Onze missie is om spullen en mensen meer dan alleen één kans te geven. Iedereen hoort erbij en mag meedoen en de kringloop is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en worden. Ook stimuleren wij hergebruik door spullen een nieuwe bestemming te geven. Daarnaast ondersteunen wij het werk van goede doelen, door mensen die het minder hebben blij te maken met ‘nieuw’ goed. Wij maken ons sterk voor mensen die het minder hebben en kwetsbaar zijn, of dit nu psychisch, sociaal, fysiek of financieel is.

Lees meer