a0ba3220-935d-42b8-ba99-1c3314eaf68b

Impact Raport design

Organisatie in het kort

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Om droogte en klimaatverandering tegen te gaan, vergroenen wij samen met Afrikaanse boeren hun droge land met behulp van eenvoudige technieken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

20-35 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Het impact report laat zien dat het onze vergroeningswerk echt werkt en helpt ons partners te overtuigen om bij te dragen aan onze missie. Afrika vergroenen om klimaatverandering tegen te gaan!

Sangeeta van Beemen

Sangeeta van Beemen

Justdiggit

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zoeken een professional die ons kan helpen een prachtig impact report in elkaar te zetten. Wij hebben al ontzettend veel werk zitten in het onderzoeken en schrijven van ons impact report. Dit is een rapport, vergelijkbaar met een jaarverslag, waarin wij laten zien wat de impact van al onze verschillende vergroeningswerk is geweest. Op deze manier kunnen wij bewijzen dat het werk wat wij doen echt werk. We hebben alles klaar liggen, maar hebben alleen iemand nodig die ons kan helpen er één mooi document van te maken.

Wat hebben we nodig?

  • Ons impact report gepresenteerd op een professionele manier, zodat onze impact zichtbaar wordt, te gebruiken voor online en in print.
  • Alle informatie netjes in één document, in InDesign, zet volgens onze huisstijl
  • Overal bijpassende foto's neerzetten (wij kunnen die al van te voren uitzoeken)
  • Alle tabellen in de huisstijl maken

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Graphic designer die een professioneel, mooi vormgegeven jaarverslag kan maken. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van professionele documenten en ervaring met programma's als Adobe Photoshop en Indesign.

🎨 Grafisch Design

Wat hebben we al?

  • Huidige content van jaarverslag.
  • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
  • Grafieken
  • Foto's
Justdiggit
Justdiggit

De missie van Justdiggit.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het tij keren. We willen de aarde afkoelen door de natuur weer terug te brengen. Onze focus ligt daar waar we de grootste impact kunnen realiseren: het dor en droge land van Sub-Saharaans Afrika. Dit doen we met onze nature-based solutions waarmee we miljoenen boeren inspireren en activeren om hun land te vergroenen. Het vergroenen van Afrika heeft een positieve impact op de natuur, biodiversiteit en mensen over de hele wereld, en helpt om de planeet weer af te koelen. Binnen 10 jaar Afrika vergroenen; dát is onze missie.

Lees meer