280513855 291991846475214 8087592339754673279 N

Google Drive data migratie

Organisatie in het kort

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Om droogte en klimaatverandering tegen te gaan, vergroenen wij samen met Afrikaanse boeren hun droge land met behulp van eenvoudige technieken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

5-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw hulp zullen onze Google Drive frustraties tot het verleden behoren en werken wij efficiënter! Zo kunnen wij samen de aarde weer afkoelen.

Cindy van der Top

Cindy van der Top

Justdiggit

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn niet tevreden met Google Drive en willen al onze data daarom overzetten naar een eenvoudigere file server (Secure File Sync). Ook missen wij expertise van Google Drive en de tijd om deze migratie uit te voeren. Daarom zou jouw hulp enorm gewaardeerd worden!

Wat hebben we nodig?

  • Advies bij de datamigratie naar een nieuwe server.
  • Een stappenplan voor het uitvoeren van de datamigratie.
  • Begeleiding tijdens de datamigratie.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een data-specialist die ervaring heeft met Google Drive en ons kan helpen bij de datamigratie naar een nieuwe server Secure File Sync. Benodigd: ervaring met datamigratie, Google Drive, Secure File Sync (pré).

🧐 Data & Analyse

Wat hebben we al?

  • De nieuwe file server staat al klaar
  • We weten grotendeels hoe de files gestructureerd moeten worden in mappen
Justdiggit
Justdiggit

De missie van Justdiggit.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

We zitten midden in een wereldwijde klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het tij keren. We willen de aarde afkoelen door de natuur weer terug te brengen. Onze focus ligt daar waar we de grootste impact kunnen realiseren: het dor en droge land van Sub-Saharaans Afrika. Dit doen we met onze nature-based solutions waarmee we miljoenen boeren inspireren en activeren om hun land te vergroenen. Het vergroenen van Afrika heeft een positieve impact op de natuur, biodiversiteit en mensen over de hele wereld, en helpt om de planeet weer af te koelen. Binnen 10 jaar Afrika vergroenen; dát is onze missie.

Lees meer