d91eba22-a7b9-4eb2-a72b-3b9f2e680887
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Jaarbegroting maken

Organisatie in het kort

Jong Nederland is een organisatie die zich inzet voor een laagdrempelig activiteiten voor jeugd tot 18 jaar. Speels, vrolijk en uitdagend!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Kind en gezin
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw financiële achtergrond ben jij de persoon die ons (vrijwillige) bestuur kan ondersteunen grip te krijgen op de financiën!

Olaf Davidson Descelles

Olaf Davidson Descelles

Jong Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Momenteel hebben we geen penningmeester om onze begroting voor 2024 op te zetten. Op dit moment doet het bestuur dit naar eigen goeddunken, maar het zou fijn zijn om hierbij begeleiding te krijgen van een echte professional :).

Wat hebben we nodig?

  • Een gesprek over over de plannen doelstellingen van volgend jaar en de wensen van dit document..
  • Het opzetten van een jaarbegroting in Excel of Google Sheets.
  • Uitleg en training over hoe we hier in de toekomst zelf mee kunnen werken, zodat we goed grip houden op onze financiën.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met financiële achtergrond die ervaring heeft met het maken van begrotingen in Excel. Ervaring met Microsoft Excel of Google Sheets documenten opzetten.

👀 Budget & Forecasting
Excel

Wat hebben we al?

  • Teamlid dat verantwoordelijk is voor de boekhouding van de organisatie met toegang tot financiële gegevens of de persoon die verantwoordelijk is voor de boekhouding.
  • Een eerste uiteenzetting/ideeën van de toekomstige kosten en inkomsten.
  • Interne organisatie informatie die je beschikbaar kan stellen met de professional (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten.
Olaf Davidson Descelles
Olaf Davidson Descelles Bestuur of Raad
Jong Nederland
Jong Nederland

De missie van Jong Nederland.

🏅Sport en recreatie
🌳 Impact scale-up fase
📍Tilburg

Jong Nederland zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van jeugd tussen 4 en 18 jaar. Dit doen zij door activiteiten en uitdagingen aan te bieden die passen bij de leeftijd en interesses. De organisatie stimuleert hiermee de ontwikkeling van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en creativiteit. Wij willen zo bijdragen aan een betere toekomst voor de jeugd en de samenleving.

Lees meer