f4b5d9f9-d1b8-4016-af9a-d9ec0f25c1ee
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Boekhoudsysteem implementeren

Organisatie in het kort

Jong Nederland is een organisatie die zich inzet voor een laagdrempelig activiteiten voor jeugd tot 18 jaar. Speels, vrolijk en uitdagend!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Kind en gezin
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

15-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met jouw expertise zorgen wij voor een toekomstbestendig boekhoud- en ledenadministratiesysteem!

Olaf Davidson Descelles

Olaf Davidson Descelles

Jong Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zouden graag onze on premise software verruilen voor een pakket in de cloud waarbinnen zowel de boekhouding als ledenadministratie geregeld kan worden. Dit zodat we aansluiten bij het moderne vrijwilligerswerk en kunnen waarborgen dat we altijd aan onze gegevens kunnen. Daarnaast zou het geweldig zijn als we iemand kunnen vinden die ons kan begeleiden in het selecteren van een geschikt pakket dat voor zowel ons als koepelorganisatie werkt, maar ook inzetbaar kan zijn voor onze lokale afdelingen!

Wat hebben we nodig?

  • Audit van de bestaande systemen en processen, denk systeem van huidge boekhoudsysteem, facturatie, bonnenadministratie etc.
  • Aanbeveling voor procesverbeteringen en software (indien nodig).
  • Het implementeren van het nieuwe boekhoudsysteem passend bij onze grootte en wensen.
  • Training en richtlijnen voor het beheren van het systeem en het genereren van basisrapporten.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een finance professionals die eerdere ervaring heeft met het implementeren van een boekhoudsystemen. In staat de wensen goed in kaart te brengen en een passend boeksysteem te selecteren/implementeren.

💴 Financiële administratie

Wat hebben we al?

  • Teamlid dat verantwoordelijk is voor de boekhouding van de organisatie met toegang tot financiële gegevens of de persoon die verantwoordelijk is voor de boekhouding.
  • Huidige systeem draait op kantoor in Tilburg. Dit is Navision. Helaas niet te raadplegen van afstand, tenzij call via teams.
  • Vanwege de gevoeligheid van de informatie (jeugd- en kaderleden) vragen wij om een VOG die via aangevraagd en bekostigd wordt.
Olaf Davidson Descelles
Olaf Davidson Descelles Bestuur of Raad
Jong Nederland
Jong Nederland

De missie van Jong Nederland.

🏅Sport en recreatie
🌳 Impact scale-up fase
📍Tilburg

Jong Nederland zet zich in voor de persoonlijke ontwikkeling van jeugd tussen 4 en 18 jaar. Dit doen zij door activiteiten en uitdagingen aan te bieden die passen bij de leeftijd en interesses. De organisatie stimuleert hiermee de ontwikkeling van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en creativiteit. Wij willen zo bijdragen aan een betere toekomst voor de jeugd en de samenleving.

Lees meer