JOH Website Beeld Projecten Intro
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Interim vrijwilliger: Social Media

Organisatie in het kort

Iedereen verdient hulp en zorg op maat. Wij leveren een positieve bijdrage aan de kwaliteit van leven van kwetsbare mensen, met name ouderen. Met de hulp van ongeveer 3.500 vrijwilligers, ontzorgen we, bieden we plezier en gaan we eenzaamheid tegen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Armoede

Project details

⏱️

min. 4 maanden, 4-6 uur p/w

📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Jij kunt laten zien hoeveel geluk we brengen naar mensen met een kwetsbaarheid. Van een vakantie, tot een uitstapje, tot persoonlijk contact: onze vrijwilligers doen het en jij brengt het naar social media!

Anne Robijn

Anne Robijn

Johanniter Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen actiever worden op social media (Facebook, Instagram en Linkedin). Maar we hebben onvoldoende kennis in huis om dit goed van de grond te krijgen. We zouden graag een goede basis willen voor onze social media (met vaste formats), en het zou fijn zijn als je ons hierin ondersteunt, zodat we het daarna zelf kunnen continueren. Geen zorgen, er is genoeg te vertellen. Doel is naamsbekendheid; uitleggen wat we doen op een laagdrempelige manier en daaraan gekoppeld het werven van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn het hart van onze organisatie, zonder hen kunnen we geen vreugde brengen naar mensen die het hard nodig hebben!

Wat hebben we nodig?

 • Ondersteuning in het beheren van onze Social Media kanalen, voor een periode van min. 4 maanden, voor 4 - 6 uur per week.
 • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
 • Het verder uitwerken en managen van een content kalender, dat in lijn ligt met ons merk en missie/visie.
 • Hulp bij maken van standaard formats, zoeken van goede afbeeldingen en het maken van teksten (in overleg).
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen per maand wat we oppakken en hoe we dat invullen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media specialist die voor een periode van min. 6 maanden, goed geschreven en aansprekende posts voor ons kan creëren, plaatsen en beheren op onze kanalen. Benodigd: ervaring met het beheren van Social Media kanalen, strategie, inhakers, etc.

🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die intern betrokken is tijdens de samenwerking.
 • Toegang tot onze Social Media accounts om deze te beheren.
 • Een huisstijldocument.
 • Een jaarkalender met onze activiteiten.

Samenwerkingsvorm Interim vrijwilliger.

 • Er is een set aan afgebakende taken voor max. 2-6 uur per week. Voor een periode van min. 6 maanden. Met name bij aanvang iets meer, daarna minder
 • Samenwerkingsvorm en contactmomenten worden onderling afgestemd.
 • Start en einddatum in overleg.
Anne Robijn
Anne Robijn Anders
Johanniter Nederland
Johanniter Nederland

De missie van Johanniter Nederland.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Wij zetten ons in voor diegenen die door ziekte, ouderdom, een beperking, armoede of sociaal isolement minder vanzelfsprekend kunnen meedoen in de samenleving. We nemen praktische drempels weg, voegen vreugde toe en creëren een breed scala aan contactmomenten. Hiermee verrijken we het leven van alle betrokkenen. In onze visie moet hulp geven en hulp ontvangen vanzelfsprekend zijn.

Lees meer