492f63fa-2570-4714-b451-0d34d11e1075

Lijst vermogensfondsen opstellen

Organisatie in het kort

Wij ondersteunen kwetsbare groepen die werkzoekend zijn en helpen ze op weg naar (vrijwilligers)werk. Wij bieden sociale en praktische ondersteuning en vergroten daarmee de kansen van werkzoekenden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Armoede

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Door middel van jouw expertise kan JobHulpmaatje straks meer werkzoekenden op meer locaties helpen bij het vinden van de juiste baan.

Lex van den Ham

Lex van den Ham

JobHulpmaatje Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben grote ambities om door te groeien en meer locaties te openen, om zo veel mogelijk werkzoekenden te helpen aan een baan. Door te weinig inkomsten en inzicht in de fondsenwervende mogelijkheden komen we niet verder. We hebben inzicht nodig in de potentiële beschikbare fondsen en de voorwaarden die zij stellen voor een aanvraag. Heb jij kennis van de fondsenwereld en denk je ons te helpen deze fondsen in kaart te brengen?

Wat hebben we nodig?

  • Hulp met het in kaart brengen van potentiële vermogensfondsen d.m.v. kwantitatief onderzoek.
  • Inzichten vertaald naar een overzichtelijke lijst van vermogensfondsen met bijv: type fonds, sector, eisen, doelgroep etc.
  • Advies en tips over het benaderen van de fondsen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een business developer of marketeer die een kwantitatief marktonderzoek kan uitvoeren en deze kan vertalen naar doelgroepsegmenten. Benodigd: ervaring met kwantitatieve onderzoeksmethoden zoals enquêtes of deskresearch.

🔖 Uitzoeken en regelen
👩‍💻 UX
🚏 Digital Strategy

Wat hebben we al?

  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

JobHulpmaatje Nederland
JobHulpmaatje Nederland

De missie van JobHulpmaatje Nederland.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Zwolle

JobHulpmaatje ondersteunt (kwetsbare) werkzoekenden in de zoektocht naar een baan. Mensen die al 100x een afwijzing hebben ontvangen, al jaren in de bijstand zitten, na jaren weer werkloos zijn of moeten omscholen. Wij helpen werkzoekenden bij wie het niet lukt om zelf een baan te vinden. Met JobHulpmaatje sta je er niet alleen voor.

Lees meer

Professionals over JobHulpmaatje Nederland

Het BUREAU 👐 Kaartdesign

Het BUREAU
De samenwerking met Jobhulpmaatje is heel goed verlopen. Positief, meedenkend en ze namen de communicatie met onze studenten heel serieus. Fijn om te kunnen werken voor een organisatie met een mooie missie. Op naar volgende klus!

Isa 👐 Impact verhalen

Isa
Een mooie stichting met een doel en impact waar ik graag aan bijdraag. Prettige communicatie, vriendelijk en professioneel.

Gert 👐 Fotoshoot onze activiteiten

Gert
Het was heel prettig samenwerken met het team uit Zoetermeer op een plezierige locatie.