be470e4e-de8a-4675-99c9-054eb9d31085 (1)

Impact verhalen

Organisatie in het kort

Wij ondersteunen kwetsbare groepen die werkzoekend zijn en helpen ze op weg naar (vrijwilligers)werk. Wij bieden sociale en praktische ondersteuning en vergroten daarmee de kansen van werkzoekenden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Armoede

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen wij als stichting laten zien wat voor hulp wij bieden, bereiken we de doelgroep beter en hebben we goede verhalen om te laten lezen aan gemeentes, bedrijven en social media.

Marloes Bouwmeester

Marloes Bouwmeester

JobHulpmaatje Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Mooie verhalen van de deelnemers uit een JobGroup ''Ik werk in Nederland''. Nieuwe Nederlanders volgen bij ons een JobGroup van 10 bijeenkomsten. Hier leren ze wat de regels zijn in Nederland, hoe solliciteren werkt en helpen we ze bij de zoektocht naar een baan. We zijn bezig met de afronding van deze JobGroup en wil willen graag de verhalen en ervaringen van deze deelnemers opschrijven om zo de impact te laten zien en andere Nieuwe Nederlanders over de streep te trekken om zich ook aan te melden.

Wat hebben we nodig?

  • Een inspirerend concept voor een blog, testimonial, interview waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen, uitgewerkt in goed geschreven en aansprekende content die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven (in de vorm van een blog, interview, testimonial of case), waarmee onze impact zichtbaar wordt.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).

  • We hebben al een case (met bijbehorende informatie) die gebruikt kan worden.
  • We kunnen jou in contact brengen met deelnemers van onze Jobgroup voor interviews.
  • Je kan namens ons naar de Jobgroup waar wij impact maken, zodat je daar onze doelgroep kunt zien en spreken.
JobHulpmaatje Nederland
JobHulpmaatje Nederland

De missie van JobHulpmaatje Nederland.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Zwolle

JobHulpmaatje ondersteunt (kwetsbare) werkzoekenden in de zoektocht naar een baan. Mensen die al 100x een afwijzing hebben ontvangen, al jaren in de bijstand zitten, na jaren weer werkloos zijn of moeten omscholen. Wij helpen werkzoekenden bij wie het niet lukt om zelf een baan te vinden. Met JobHulpmaatje sta je er niet alleen voor.

Lees meer

Professionals over JobHulpmaatje Nederland

Het BUREAU
De samenwerking met Jobhulpmaatje is heel goed verlopen. Positief, meedenkend en ze namen de communicatie met onze studenten heel serieus. Fijn om te kunnen werken voor een organisatie met een mooie missie. Op naar volgende klus!
Isa
Een mooie stichting met een doel en impact waar ik graag aan bijdraag. Prettige communicatie, vriendelijk en professioneel.
Gert
Het was heel prettig samenwerken met het team uit Zoetermeer op een plezierige locatie.