492f63fa-2570-4714-b451-0d34d11e1075

Fotoshoot onze activiteiten

Organisatie in het kort

Wij ondersteunen kwetsbare groepen die werkzoekend zijn en helpen ze op weg naar (vrijwilligers)werk. Wij bieden sociale en praktische ondersteuning en vergroten daarmee de kansen van werkzoekenden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Armoede

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen wij professioneel naar buiten treden naar fondsen, social media en werkzoekenden. De juiste uitstraling is al het halve werk!

Marloes Bouwmeester

Marloes Bouwmeester

JobHulpmaatje Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij hebben nu veelal stockfoto's die al veel gebruikt zijn en de eigen gemaakte foto's zien er niet strak, mooi en professioneel uit. En dat heeft niet de uitstraling die wij willen laten zien! We zouden graag mooie en professionele foto's van onze werkzaamheden met werkzoekenden willen, om zo een goed beeld te geven van het mooie werk wat wij doen. Heb jij de skills in huis om deze foto's te maken? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van onze werkzaamheden met werkzoekenden, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
JobHulpmaatje Nederland
JobHulpmaatje Nederland

De missie van JobHulpmaatje Nederland.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Zwolle

JobHulpmaatje ondersteunt (kwetsbare) werkzoekenden in de zoektocht naar een baan. Mensen die al 100x een afwijzing hebben ontvangen, al jaren in de bijstand zitten, na jaren weer werkloos zijn of moeten omscholen. Wij helpen werkzoekenden bij wie het niet lukt om zelf een baan te vinden. Met JobHulpmaatje sta je er niet alleen voor.

Lees meer

Professionals over JobHulpmaatje Nederland

Het BUREAU
De samenwerking met Jobhulpmaatje is heel goed verlopen. Positief, meedenkend en ze namen de communicatie met onze studenten heel serieus. Fijn om te kunnen werken voor een organisatie met een mooie missie. Op naar volgende klus!
Isa
Een mooie stichting met een doel en impact waar ik graag aan bijdraag. Prettige communicatie, vriendelijk en professioneel.
Gert
Het was heel prettig samenwerken met het team uit Zoetermeer op een plezierige locatie.