e340fab2-57a5-40a2-ae45-f8f8120a4239
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Fotoshoot kerstcollectie

Organisatie in het kort

Meer dan 300.000 mensen zitten momenteel in de langdurige bijstand en de textielsector is de op één na grootste uitstoter van broeikasgassen. Wij helpen deze mensen om weer een volwaardige plek in de maatschappij te krijgen en tegelijkertijd de textielberg van Fast Fashion op te ruimen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Jij zet onze duurzame feestdagen collectie in de spotlight, waarmee we goed aan potentiële klanten laten zien wat ze aanschaffen. Samen maken we impact!

Eva Huijts

Eva Huijts

i-did

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

i-did heeft voor het eerst een kerstcollectie ontwikkeld voor b2b en b2c klanten, gemaakt van gerecycled textiel door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Graag zouden wij deze onder de aandacht willen brengen van onze klanten middels mooie foto's. We zijn op zoek naar een fotograaf die deze op zeer korte termijn voor ons kan maken. Kom jij ons helpen met de mooiste foto's van onze kerstcollectie? We kijken ernaar uit om samen impact te maken!

Wat hebben we nodig?

  • Foto's van onze aanstaande eerste kerstcollectie. We hebben verschillende kerstornamenten, een grote boom, twee slingers, boompjes voor op tafel en onderzetters.
  • De samples zijn eind week 37 klaar en kunnen dan verzonden worden of bij ons gefotografeerd worden.
  • Gebruik voor zowel de website, webshop, mailings als sociale media. Zakelijke doelgroep is voor nu het belangrijkste. Start van b2c verkoop vanuit de webshop duurt nog even.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Wensen qua beeldmateriaal. We zien graag een combinatie van sfeer en strak / zakelijk.
  • Liefst zo snel mogelijk de foto's maken, inclusief bewerken van de foto's. Exacte datum in overleg.
  • Vanuit huis werken mag, wij hebben ook een studio met licht in Amsterdam.
Eva Huijts
Eva Huijts Online marketeer
i-did
i-did

De missie van i-did.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Mensen die langdurig in de bijstand zitten helpen wij weer aan de slag. Door middel van coaching en begeleiding stomen wij ze klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Tegelijkertijd ruimen wij het enorme textielprobleem op door van oud textiel gerecycled vilt te maken. Met de i-did Factory bieden wij als een van de eersten een compleet circulaire textielketen aan. Al dat vilt vormt de basis voor sociaal doen: kwetsbaren aan het werk helpen. Duurzaam & sociaal tot in elke vezel!

Lees meer

Professionals over i-did

Diana
Het was een heel fijne samenwerking met i-did en een echt interessante project. Afspraken waren helder. Kommunikatie en de mensen waren heel aardig in een vriendelijke omgeving.
Anne-Fleur
Ontzettend leuke organisatie en samenwerking met Eva!
Juul
Ik heb fijn met Kristian samengewerkt omdat hij een fijne sparringpartner was om samen tot de beste resultaten te komen met betrekking tot de social ads. Daarnaast reageerde hij snel en werden gemaakte afspraken goed na gekomen.
David
Prettig en open contactpersoon en er werd voldoende flexibiliteit geboden voor mij om de opdracht in mijn eigen planning in te passen.