b02e7b6f-cfbf-4b7f-9dc7-1e4ea016cc09

Data in Dashboard Lookerstudio aanpassen

Organisatie in het kort

Meer dan 300.000 mensen zitten momenteel in de langdurige bijstand en de textielsector is de op één na grootste uitstoter van broeikasgassen. Wij helpen deze mensen om weer een volwaardige plek in de maatschappij te krijgen en tegelijkertijd de textielberg van Fast Fashion op te ruimen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

3-6 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met het dashboard kunnen wij onze statistieken inzien en meer verkopen genereren. Daarmee verkleinen we de textielberg en kunnen meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk.

Eva Huijts

Eva Huijts

i-did

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben al een Lookerstudio Dashboard, maar deze is opgezet door onze vorige marketing en e-commerce specialist en hij werkt niet naar behoren. Helaas ontbreekt het aan kennis bij onze nieuwe collega om het dashboard goed draaiend te krijgen, grafieken toevoegen en compleet te maken. Daar zoeken we hulp bij!

Wat hebben we nodig?

  • De data in ons dashboard beoordelen
  • Hulp bij de instellingen voor het correct weergeven van onze data in Lookerstudio
  • Advies hoe wij deze resultaten kunnen intepreteren

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer of data specialist die kan helpen met het correct instellen van ons dashboard, zodat wij meer inzichten hebben in onze statistieken.

🧐 Data & Analyse

Wat hebben we al?

  • Ons dashboard in Lookerstudio
i-did
i-did

De missie van i-did.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Mensen die langdurig in de bijstand zitten helpen wij weer aan de slag. Door middel van coaching en begeleiding stomen wij ze klaar voor een volwaardige plek in de maatschappij. Tegelijkertijd ruimen wij het enorme textielprobleem op door van oud textiel gerecycled vilt te maken. Met de i-did Factory bieden wij als een van de eersten een compleet circulaire textielketen aan. Al dat vilt vormt de basis voor sociaal doen: kwetsbaren aan het werk helpen. Duurzaam & sociaal tot in elke vezel!

Lees meer

Professionals over i-did

Diana
Het was een heel fijne samenwerking met i-did en een echt interessante project. Afspraken waren helder. Kommunikatie en de mensen waren heel aardig in een vriendelijke omgeving.
Anne-Fleur
Ontzettend leuke organisatie en samenwerking met Eva!
Juul
Ik heb fijn met Kristian samengewerkt omdat hij een fijne sparringpartner was om samen tot de beste resultaten te komen met betrekking tot de social ads. Daarnaast reageerde hij snel en werden gemaakte afspraken goed na gekomen.
David
Prettig en open contactpersoon en er werd voldoende flexibiliteit geboden voor mij om de opdracht in mijn eigen planning in te passen.