HospitaalBroeders-photo

Teksten vertalen naar Frans

Organisatie in het kort

In Afrika heeft niet iedereen toegang tot gezondheidszorg. Wij zorgen voor hen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Een goede vertaling naar het Frans zou ons enorm verder helpen in ons interne proces. Zodat wij zoveel mogelijk zorg kunnen bieden in Afrika.

Aukje Bovend'eerdt

Aukje Bovend'eerdt

HospitaalBroeders

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

In Afrika heeft niet iedereen toegang tot gezondheidszorg, wij bieden deze mensen de zorg die ze verdienen! Dit is zeer internationaal werk, daarom kunnen wij een aantal teksten in het Frans zeer goed gebruiken. Kan jij ons helpen met het vertalen naar Frans? Dan kunnen we samen een impact maken!

Wat hebben we nodig?

  • Wij zoeken een vertaler NL-FR voor een aantal tekstjes. De teksten bij elkaar zijn in totaal ongeveer 1500 woorden.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Iemand met een vlotte babbel in het Frans die teksten kan vertalen en verbeteren. Pre: een oog voor detail en B1 Frans niveau

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • De tekst(en) die we graag willen laten vertalen
HospitaalBroeders
HospitaalBroeders

De missie van HospitaalBroeders.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

In Afrika zijn er mensen die geen toegang tot gezondheidszorg hebben of worden mensen gemarginaliseerd vanwege een beperking of vanwege hun ouderdom. HospitaalBroeders geeft zorg aan de meest kwetsbare groepen in Afrika en zorgt ervoor dat mensen de hoogste kwaliteit zorg, scholing of hulp krijgen in overeenstemming met hun behoeften.

Lees meer

Professionals over HospitaalBroeders

Sita
Mijn eerste kennismaking met HospitaalBroeders voelde erg prettig aan. Gemaakte afspraken werden nagekomen, prettige communicatie en erg enthousiast. Ik heb deze samenwerking als prettig ervaren.
Rik
Het is fijn om via de Nieuwe Gevers heel gericht aan de slag te kunnen voor goede doelen. Ik vond dat hospitaal broeders heel open en professioneel werkt. Zeker een aanrader.
Branco
Het was een leuke samenwerking, hospitaalbroeders was erg dankbaar voor onze bijdrage en het project verliep lekker soepel en snel. Voor herhaling vatbaar dus!
Dieneke
Mijn opdracht voor HospitaalBroeders ervaar ik al zeer prettig. Mijn contactpersoon is professioneel, duidelijk, vriendelijk en reageert altijd heel snel. De opdrachten zijn leuk om te doen. Ik vind het fijn dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen en HospitaalBroeders kan helpen. Ik raad iedereen deze organisatie aan!