HospitaalBroeders-photo

Flexibele copywriting ondersteuning

Organisatie in het kort

In Afrika heeft niet iedereen toegang tot gezondheidszorg. Wij zorgen voor hen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw creatieve bijdrage kunnen we nóg meer mensen bereiken met ons verhaal. Daarmee kunnen wij meer doen voor de gezondheidszorg in Afrika.

Aukje Bovend'eerdt

Aukje Bovend'eerdt

HospitaalBroeders

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Ben jij die copywriter die onze teksten kan omvormen naar creatieve, doelgroepgerichte en makkelijk leesbare teksten? Dan zoeken we jou! Wij willen graag jou de teksten over onze impact van 2022 (zoals social posts, digitale nieuwsbrieven, etc) laten herschrijven, zodat ze aanslaan bij de doelgroep. Help jij ons mee?

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele copywriting ondersteuning voor september t/m december.
  • Hulp bij het schrijven van verschillende teksten, met name online, zoals social posts en digitale nieuwsbrieven.
  • Wij leveren de basiscontent van de teksten aan. We zoeken iemand die ze omvormt naar geweldige teksten. Een creatieve schrijver met makkelijke pen die zich in de verschillende doelgroepen kan inleven, zodat de teksten aanslaan.
  • Samenwerkingsvorm in overleg. Het werk zal ongeveer 4 tot 6 uur per maand in beslag nemen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Copywriter of communicatie-specialist die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende teksten voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld campagnes.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Tone of Voice Guide.
  • Geweldige content over onze projecten in Afrika.
HospitaalBroeders
HospitaalBroeders

De missie van HospitaalBroeders.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

In Afrika zijn er mensen die geen toegang tot gezondheidszorg hebben of worden mensen gemarginaliseerd vanwege een beperking of vanwege hun ouderdom. HospitaalBroeders geeft zorg aan de meest kwetsbare groepen in Afrika en zorgt ervoor dat mensen de hoogste kwaliteit zorg, scholing of hulp krijgen in overeenstemming met hun behoeften.

Lees meer

Professionals over HospitaalBroeders

Sita
Mijn eerste kennismaking met HospitaalBroeders voelde erg prettig aan. Gemaakte afspraken werden nagekomen, prettige communicatie en erg enthousiast. Ik heb deze samenwerking als prettig ervaren.
Rik
Het is fijn om via de Nieuwe Gevers heel gericht aan de slag te kunnen voor goede doelen. Ik vond dat hospitaal broeders heel open en professioneel werkt. Zeker een aanrader.
Branco
Het was een leuke samenwerking, hospitaalbroeders was erg dankbaar voor onze bijdrage en het project verliep lekker soepel en snel. Voor herhaling vatbaar dus!
Dieneke
Mijn opdracht voor HospitaalBroeders ervaar ik al zeer prettig. Mijn contactpersoon is professioneel, duidelijk, vriendelijk en reageert altijd heel snel. De opdrachten zijn leuk om te doen. Ik vind het fijn dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen en HospitaalBroeders kan helpen. Ik raad iedereen deze organisatie aan!