Impact1

Website design make-over met visuele content

Organisatie in het kort

Het Begint met Taal draagt bij aan een inclusieve samenleving waarin nieuwkomers dankzij taalcoaching de taal beter leren spreken. Zij krijgen daardoor de kans zich te ontwikkelen, ambities waar te maken en mee te doen. Taalcoaching heeft een duidelijke sociale component: het verbindt mensen die elkaar anders niet snel zouden ontmoeten.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Welzijn

Project details

⏱️

Vanaf de start: 30 tot 50 uur, binnen 7 weken. Op locatie en/of vanuit huis.

apostrophe-beginning

Deel jouw skills met ons, zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn: bijdragen aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Lotte de Wit

Lotte de Wit

Het Begint met Taal

Projectomschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben.
Waarom is dit project van waarde.

Met een nieuwe website kunnen we beter laten zien wie we zijn en wat we doen en kunnen we onze verschillende doelgroepen effectiever van dienst zijn en gerichter ondersteunen. Ook hebben we een beter en helderder visitekaartje voor relatief nieuwe doelgroepen zoals werkgevers en gemeenten. 

Goed om te weten. 

 

Het Begint met Taal
Het Begint met Taal

De missie van Het Begint met Taal.

📚Educatie
📍Utrecht

Taal en contact zijn onmisbaar om mee te kunnen doen in de samenleving. Als je de taal spreekt, kun je je ambities waarmaken en laten zien wie je bent. Taalcoaching door vrijwilligers is een krachtig middel voor de 600.000 nieuwkomers die de Nederlandse taal beter willen leren spreken. Stichting Het Begint met Taal is de expert op het gebied van taalcoaching. We vergroten de bekendheid en effectiviteit van taalcoaching met materiaal, advies en training. Als landelijk platform ondersteunen we 170 organisaties die taalcoaching bieden, verspreid over 400 locaties. Ook werken we samen met gemeenten, werkgevers en taalscholen. Samen zorgen we ervoor dat elke week opnieuw duizenden nieuwkomers en vrijwilligers met elkaar in gesprek gaan, samen de taal oefenen en elkaars cultuur ontdekken. Taal verbindt!

Lees meer

Professionals over Het Begint met Taal

Amir
heel fijn om met Sylvia en Lotte samen te werken aan nieuwe platform van Het Begint met Taal! duurde langer dan wat we initieel gedacht hadden, maar eindresultaat is wel erg gaaf geworden, als ik het wel zelf mag zeggen :p