1c2615d1-480b-4d42-af33-38220bf87560

Maatwerk deliverable

Organisatie in het kort

Groente & Fruitbrigade voorziet iedere voedselbankklant elke week van verse groente & fruit gered van voedselverspilling.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Bij onze frisse nieuwe uitstraling hoort een professionele beeldbank. We willen vrijwilligers, donateurs en leveranciers een goede kijk op onze activiteiten geven. Meer groenten voor voedselbanken

Mary  van Hoek-Hendriks

Mary van Hoek-Hendriks

Groente & Fruit brigade

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

GFB is een groeiende organisatie en heeft behoefte aan een beeldbank. Daarmee kunnen we onze social media vullen, HR activaties verbeteren en presentaties meer kleur geven. We werken met (oudere) vrijwilligers, belangrijk is om tijdloze foto's (bijv zonder gezicht) te maken.

Wat hebben we nodig?

  • Fotografie tbv communicatiemiddelen van
  • allerlei activiteiten
  • mensen
  • producten

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die een nieuwsbrief template kan maken binnen de huisstijl van de organisatie, waarin professionele nieuwsbrieven zelf samengesteld kunnen worden.

🎨 Grafisch Design

Wat hebben we al?

  • Website met verouderde fotografie
  • Fotografiebriefing
  • 2 tot 3 locaties voor fotografie
Groente & Fruit brigade
Groente & Fruit brigade

De missie van Groente & Fruit brigade.

🤲Armoede
📍Houten

Groente & Fruitbrigade heeft als missie om iedere voedselbankklant iedere week te voorzien van verse groente & fruit. Daartoe zijn in de grote versregio's in Nederland (Westland en Limburg) elke week vrijwilligers aan de slag om grote partijen overschotten en buitenbeentjes te verzamelen, sorteren en distribueren naar distributiecentra van Voedselbanken Nederland. #SamenEtenWeGezonder

Lees meer

Professionals over Groente & Fruit brigade

Anne
Het was fijn om met de Groente & Fruitbrigade te werken, omdat ik veel creatieve vrijheid kreeg. De mensen van de organisatie zijn ook erg aardig. Enige minpunt is dat ik soms wel lang op feedback moest wachten.
Sita
Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Leuke meetings gehad, het team is erg enthousiast. Ook staan ze open voor feedback.
Gert
Heel fijn samenwerken met een flinke groep vrijwilligers. Allen bereid om mee te werken en heel gewillig tijdens de shoot.