Groente

Fotoshoot op locatie

Organisatie in het kort

Groente & Fruitbrigade voorziet iedere voedselbankklant elke week van verse groente & fruit gered van voedselverspilling.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

We willen vrijwilligers, donateurs en leveranciers een goede kijk op onze activiteiten geven en dat kunnen we alleen met jouw skills!

Mary  van Hoek-Hendriks

Mary van Hoek-Hendriks

Groente & Fruit brigade

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

GFB is een groeiende organisatie en heeft behoefte aan een beeldbank. Daarmee kunnen we onze social media vullen, HR activaties verbeteren en presentaties meer kleur geven. Zelf hebben we alleen geen fotografie skills. Jij wel, en lijk het je gaaf om ons te helpen? Dan hopen we je inschrijving snel te zien!

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van een organisatie-activiteit (mensen, producten, activiteiten), welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: Poeldijk, mogelijk volgt er een vervolg uit naar Venlo en IJsselmuiden.
  • Wensen qua beeldmateriaal: we werken met (oudere) vrijwilligers, belangrijk is om tijdloze foto's (bijv zonder gezicht) te maken.
  • Briefing.
  • Website met verouderde fotografie.
Groente & Fruit brigade
Groente & Fruit brigade

De missie van Groente & Fruit brigade.

🤲Armoede
📍Houten

Groente & Fruitbrigade heeft als missie om iedere voedselbankklant iedere week te voorzien van verse groente & fruit. Daartoe zijn in de grote versregio's in Nederland (Westland en Limburg) elke week vrijwilligers aan de slag om grote partijen overschotten en buitenbeentjes te verzamelen, sorteren en distribueren naar distributiecentra van Voedselbanken Nederland. #SamenEtenWeGezonder

Lees meer

Professionals over Groente & Fruit brigade

Anne
Het was fijn om met de Groente & Fruitbrigade te werken, omdat ik veel creatieve vrijheid kreeg. De mensen van de organisatie zijn ook erg aardig. Enige minpunt is dat ik soms wel lang op feedback moest wachten.
Sita
Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Leuke meetings gehad, het team is erg enthousiast. Ook staan ze open voor feedback.
Gert
Heel fijn samenwerken met een flinke groep vrijwilligers. Allen bereid om mee te werken en heel gewillig tijdens de shoot.