9eb47126-3fce-42ff-8fbf-a107505740c1

Call: Event manager

Organisatie in het kort

Groente & Fruitbrigade voorziet iedere voedselbankklant elke week van verse groente & fruit gered van voedselverspilling.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Armoede
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

1 uur call

🚀

Starten binnen één maand

De call

De vraag

Ik zoek een eventcoordinator die ons wil begeleiden strategisch én operationeel met ons 5jarig jubileum in Poeldijk medio dit jaar (datum nog vast te stellen).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🎪 Events
🗺 Project Management
🤝 Producer / Project Assist

Extra achtergrondinformatie

Stap jij in deze tijdelijke projectrol van in aanloop ca 4u per week en tijdens uitvoering event 2 dagen. Dus feb-mei 4u/week, ten tijde van event: 2 dagen aanwezig

Groente & Fruit brigade
Groente & Fruit brigade

De missie van Groente & Fruit brigade.

🤲Armoede
📍Houten

Groente & Fruitbrigade heeft als missie om iedere voedselbankklant iedere week te voorzien van verse groente & fruit. Daartoe zijn in de grote versregio's in Nederland (Westland en Limburg) elke week vrijwilligers aan de slag om grote partijen overschotten en buitenbeentjes te verzamelen, sorteren en distribueren naar distributiecentra van Voedselbanken Nederland. #SamenEtenWeGezonder

Lees meer

Professionals over Groente & Fruit brigade

Anne
Het was fijn om met de Groente & Fruitbrigade te werken, omdat ik veel creatieve vrijheid kreeg. De mensen van de organisatie zijn ook erg aardig. Enige minpunt is dat ik soms wel lang op feedback moest wachten.
Sita
Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Leuke meetings gehad, het team is erg enthousiast. Ook staan ze open voor feedback.
Gert
Heel fijn samenwerken met een flinke groep vrijwilligers. Allen bereid om mee te werken en heel gewillig tijdens de shoot.